Yıldızlar ambulansı itmek zorunda kaldı! Büyük talihsizlik

11.02.2021 - 13:04 | Son Güncellenme: 11.02.2021 - 13:09

Dün oynanan Porto ve Braga arasında oynanan Portekiz Kupası Yarı Final maçı, yeşil sahalarda ender görülen anlara sahne oldu. Porto'nun genç yıldızı Luis Diaz'ın sakatlığı sonrası sahaya giren ambulans arızalanınca, Porto ve Braga futbolcuları ambulansın arkasına geçip aracı sahanın dışına itti. İşte detaylar...

Yıldızlar ambulansı itmek zorunda kaldı! Büyük talihsizlik

AJJANSSPOR - DIŞ HABER

Dün oynanan Porto ve Braga arasında oynanan Portekiz Kupası Yarı Final maçı, yeşil sahalarda ender görülen anlara sahne oldu. 

 

Portekiz Kupası Yarı Final maçında Braga'nın futbolcusu David Carmo, Porto'nun genç yıldızı Luis Diaz ile girdiği mücadelede sakatlandı. Carmo için sahaya giren ambulans arızalanınca iş futbolculara düştü.

Bragalı futbolcu David Carmo'nun ayağı kırıldı

Braga ile Porto, Portekiz Kupası Yarı Final maçında karşı karşıya geldi. 21 yaşındaki savunma oyuncusu Luis Diaz ile mücadeleye giren David Carmo, ayak bileğine darbe aldı. Bunun üzerine hakem sahaya ambulans çağırdı.

David Carmo'nun tedavi için bindirilidiği ambulans aracı saha içinde arızalandı. Ambulansı itme görevi ise Porto ve Braga futbolcularına kaldı. Yıldız isimler ambulansın arkasına geçip aracı sahanın dışına itti.

Senin için hazırladığımız haberler