Galatasaray'ın Yıldızları Icardi, Mata, Mertens, Seferovic Sıfır Çekti!

Akın Ungan
15.10.2022 - 23:00 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 23:31

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata ve Haris Seferovic gibi yıldızlar henüz skora katkı yapamadı. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Yıldızları Icardi, Mata, Mertens, Seferovic Sıfır Çekti!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Kayserispor'a konuk oldu. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Sarı-Kırmızılı takımda sezon başı transfer edilen yıldızların etkisizliği dikkat çekti. Transfer dönemine damga vuran Galatasaray, yeni futbolcularından henüz katkı alamadı. Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens ve Haris Seferovic, henüz Sarı-Kırmızılı forma ile gol ya da asist kaydedemedi.

Napoli'nin gol kralı Galatasaray'da sevinemedi

Tarihinde Diego Maradona, Gonzalo Higuain, Edinson Cavani ve Lorenzo Insigne gibi yıldız hücum oyuncularını barındıran Napoli'de en golcü oyuncu ünvanına sahip olan Dries Mertens, henüz Türkiye'de skora etki edemedi. İtalyan takımın 9 yıl formasını terleten Mertens, 148 kez rakip fileleri havalandırırken sezon başında Sarı-Kırmızılılar'a imza attı. 35 yaşındaki futbolcu, 7'si ilk 11 olmak üzere görev aldığı 9 maçta gol ya da asist yapamadı.

Meşhur sevincini hazırlık maçında yaptı

Transfer döneminin son günlerinde Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den gelen ve Galatasaray'a imzası tüm dünyada büyük yankı uyandıran Mauro Icardi, henüz 2 maçta forma giyebildi. Konyaspor karşısında 28 dakika sahada kalan yıldız oyuncu Kayseri deplasmanında ise 90 dakika görev aldı. Icardi, Sarı-Kırmızılılar ile çıktığı 2 resmi müsabakada da ağları sarsamadı. Arjantinli, meşhur gol sevincini yalnızca İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında yapabildi.

Futbolundan çok özel hayatı konuşuldu

Galatasaray'a transferi ile dünya basınında geniş yer bulan Mauro Icardi, performansından çok özel hayatı ile dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar ile sadece 2 maça çıkan ve etkili bir oyun sergileyemeyen Arjantinli yıldız, eşi Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı ilişki nedeniyle magazin gündeminden düşmedi. Önce ayrıldıklarını sonra barıştıklarını açıklayan çiftin sorunları devam etti. Özel hayatındaki çalkantıyı işaret eden Icardi'nin, Adana Demirspor maçının oynanacağı gün Arjantin'e gitmesi tepki çekmişti.

Soru işaretleriyle geldi cevap bulunamadı

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı yıldızlar arasında yer alan Haris Seferovic'in geçtiğimiz sezon sakatlıklarından dolayı Benfica formasını yalnızca 15 kez giymiş olması ciddi bir soru işaretiydi. Hazırlık kampında çizdiği grafik ile beğeni toplayan forvet, sezonun başlaması ile Gomis'in arkasında kaldı. Seferovic, Sarı-Kırmızılılar ile 4'ü ilk 11 toplam 7 kez sahaya çıkarken, skor katkısı sunamadı.

İlgini Çekebilir
Yıldızlı Cimbom da BAY geçti!
Habere Git

Juan Mata da fark yaratamadı

Geçtiğimiz sezon İngiliz devi Manchester United ile olan sözleşmesinin sonuna gelen ve takımdan ayrılan Juan Mata, kulüp arayışlarını yaz boyu sürdürdü. Bu dönemde herhangi bir takımın hazırlık kampına katılamayan Mata, transferin son gününde seçimini Leeds United yerine Galatasaray’dan yana kullandı. 34 yaşındaki yıldız futbolcu, Sarı-Kırmızılı forma ile çıktığı 2 maçta da gol ya da asist yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler