Anastasios Bakasetas, En İyi Yunan Oyuncu Ödülüne Layık Görüldü

13.12.2022 - 11:58 | Son Güncellenme: 13.12.2022 - 15:59

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas, yurt dışındaki en iyi Yunan oyuncu ödülüne layık görüldü.

Anastasios Bakasetas, En İyi Yunan Oyuncu Ödülüne Layık Görüldü

Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas, geçen sezon yurt dışındaki en iyi Yunan oyuncu ödülüne layık görüldü.

Bakasetas yurt dışındaki en iyi Yunan futbolcu seçildi

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Anastasios Bakasetas, Yunanistan'da düzenlenen PSAPP 2022 ödüllerinde, 2021-22 sezonunun yurt dışındaki en iyi Yunan futbolcusu seçildi.

"Asla pes etmemeliyiz"

Meslektaşlarının oylarıyla bu ödüle layık görülen Bakasetas, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Sporcular olarak birçok farklılığımız var ama meslektaşlarım bana oy verdiği için çok onur duydum. Bana büyük motivasyon verdiler. Duygularım karışık. Biz robot değiliz. Çok daha kötü durumda olan meslektaşlarım var. Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz ama asla pes etmemeliyiz." dedi.

İlgini Çekebilir
İşte 2022 Dünya Kupası’nın güncel gol ve asist kralları
Habere Git

Bakasetas 3 milyon Euro'ya transfer oldu

Bilindiği üzere, Yunan yıldız 30 Ocak 2021 tarihinde Süper Lig ekibi Alanyaspor'dan bordo-mavili takıma 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Bakasetas'ın Trabzonspor'dan kazandığı ücret

Fırtına ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Bakasetas, yıllık 1.250.000.-EUR garanti ücret kazanıyor. Başarılı oyuncunun serbest kalma maddesi ise 12 milyon Euro.

Trabzonspor performansı

Karadeniz temsilcisiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden orta saha oyuncusu çıktığı 82 maçta 24 gol ve 17 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Dev finalin hakemi kim olacak?
Habere Git

Bakasetas, Sporting Lizbon'un listesindeydi

Öte yandan, Trabzonspor'da başarılı bir performans gösteren Anastasios Bakasetas, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi. Özellikle, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'un yıldız oyuncunun 12 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödeyecek oyuncuyu transfer edeceği iddia edilmişti. Ancak bu transfer gerçekleşmevi ve Yunan oyuncu takımda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler