Kylian Mbappe ve Erling Haaland aynı takımda buluşuyor

27.02.2022 - 09:19 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 09:28

Kylian Mbappe ve Erling Haaland ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İki yıldızın aynı takımda buluşacağı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Kylian Mbappe ve Erling Haaland aynı takımda buluşuyor

Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland ile Paris Saint Germain'in golcüsü Kylian Mbappe transfer dönemi öncesi devleri peşine taktı. Yaz transfer döneminin bir numaralı hedefi haline gelen iki ismin aynı takımda buluşacağı iddia edildi.

Mbappe çılgın teklifi reddetti 

Paris Saint Germain'in 23 yaşındaki Fransız yıldızı Kylian Mbappe'yle ilgili geçtiğimiz günlerde flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız ekibinin 'kendi maaşını kendin belirle' teklifine rağmen Kylian Mbappe'nin olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

Sezon sonunda boşa çıkacak

Skorer'de yer alan habere göre; Avrupa futbolunun yeni yıldızı Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 23 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, güncel piyasa değeri 160 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
Her yolu deniyorlar! "Alo Kylian? Ben Macron..."
Habere Git

Haaland da ayrılmak istiyor

Borussia Dortmund'un süper yıldızı Erling Haaland'ın da sezon sonunda Alman ekibinden ayrılacağı ifade edildi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken İspanyol basını sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı.

Muhteşem ikili buluşuyor

Marca'nın haberine göre; Real Madrid iki futbolcuyu birden transfer etmek için harekete geçti. İspanyol temsilcisinin Kylian Mbappe le birlikte Erling Haaland'ı da transfer etmeye çok yakın olduğu kaydedildi.

Real Madrid iki transferi birden duyurmaya hazırlanıyor 

Real Madrid'in Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı transfer ettiğini aynı anda duyurmaya hazırlandığının belirtildiği haberde, bu isimlerin kadroya dahil edilmesi halinde forma satışı gibi ekstra gelirlerin de İspanyol devinin elini güçlendireceği vurgulandı.

Mbappe Fransa'da şov yapıyor

Real Madrid'in transfer etmeye yakın olduğu Kylian Mbappe bu sezon Fransız devinde 33 resmi müsabakada sahaya çıktı. 23 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 22 kez havalandırdı. Fransız futbolcu takım arkadaşlarına 16 asist yaptı.

Haaland parlıyor

Borussia Dortmund'un 21 yaşındaki yıldızı Erling Haaland da bu sezon Alman ekibinde 20 maçta süre aldı. Tecrübeli futbolcu rakip fileleri 23 kez havalandırma başarısı gösterdi. Norveçli oyuncu 6 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler