Yılın transferinde düğüm pazartesi çözülüyor! Ghezzal Galatasaray'a mı, Beşiktaş'a mı?

17.07.2021 - 23:55 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 15:21

Rachid Ghezzal Beşiktaş'a mı transfer olacak, yoksa Galatasaray'a mı? Büyük çekişmeye sahne olan yarışta kim önde? İşte Ghezzal'da son durum...

Yılın transferinde düğüm pazartesi çözülüyor! Ghezzal Galatasaray'a mı, Beşiktaş'a mı?

Burhan Can Terzi – AJANSSPOR

Yılın transfer düğümü artık çözülüyor. Süper Lig’de geçen sezonun yıldızı Rachid Ghezzal için sıra son dansa geldi. 

Galatasaray Ghezzal ve menajeriyle anlaştı

Cezayirli futbolcunun geçtiğimiz sezon formasını giydiği Beşiktaş ile Galatasaray arasında büyük bir yarışa sahne olan transferde avantaj sarı-kırmızılılarda. Rachid Ghezzal’ın istediği 2.6 milyon Euro maaşı veren Galatasaray yönetimi oyuncu ve menajeriyle anlaştı. 

Beşiktaş'ın son teklifi bekleniyor

Oyuncunun menajeri Anoir Fazuli, pazartesi İstanbul’a gelecek ve Ghezzal’ın geleceği belli olacak. Beşiktaş yeni bir teklif sunmazsa, Fazuli’nin yapacağı temasların ardından oyuncunun resmen Galatasaray transfer olması bekleniyor.

Çebi, Ghezzal'a rest çekti

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ghezzal çok iyi bir sezon geçirdi. Beşiktaş'la bir uyuşması olduğunu gördük. Kendisi de Beşiktaş'ta oynamak istediğini bize iletti. Verebileceğimiz son teklifi yaptık. Artık kabul ederse bizimle devam eder" diyerek yıldız futbolcuya rest çekti. 

25 gole katkı sağlayarak şampiyonluğun mimarı oldu

Transferi için ezeli rakiplerin büyük savaş verdiği Rachid Ghezzal ise kulübü Leicester City'nin sezon başı kampına katılmıştı. Beşiktaş'ın şampiyonluğuna 31 maçta 8 gol, 17 asist ile damga vuran Cezayirli yıldız menajerinden gelecek habere göre hareket edecek.  

Senin için hazırladığımız haberler