Yıllar Geçiyor Ama Erçağ Evirgen Boş Geçmiyor!

İsa Kethüda
30.03.2023 - 13:01 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 13:09

TFF 3. Lig takımlarından Büyükçekmece Tepecikspor forması giyen Erçağ Evirgen, bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. İşte detaylar...

Yıllar Geçiyor Ama Erçağ Evirgen Boş Geçmiyor!

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Alt liglerin deneyimli golcüsü Erçağ Evirgen, 36 yaşında olmasına rağmen attığı goller ve oynadığı futbolla sadece Büyükçekmece Tepecikspor’un değil tüm futbolseverlerin takdirini kazanmış durumda.

Erçağ attı, Tepecikspor avantajı kaptı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynanan kritik mücadelede sahasında Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelen Tepecikspor, tecrübeli oyuncusu Erçağ’ın 1 gol ve 1 asist katkısı ile hem maçtan galip ayrıldı, hem de play-off şansı için bir avantaj yakaladı. 

Tepecikspor, Bergama Belediyespor karşısında almış olduğu 2-1'lik galibiyetle puanını 31’e çıkarttı ve play off hedefini sürdürdü.

İlgini Çekebilir
Iğdır FK'da Erkan Sözeri mucizesi!
Habere Git

Erçağ Evirgen'in Tepecikspor performansı

Tecrübeli kanat-forvet Erçağ Evirgen, 3. sezonunu geçirdiği yeşil-beyazlı kulüpte toplam 27 golü bulunuyor.

Armağan Turhan: "Erçağ'dan çok memnunum"

Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, Erçağ hakkında açıklamalarda bulundu. Turhan, “Takımımızın en tecrübelisi ama en enerjik ve en çok mücadele eden ismi kaptanımız Erçağ’dır. Kendisinden çok memnunum.” şeklinde açıklama yaptı.

Tecrübeli oyuncu, geçmiş yıllarda Adana Demirspor, Sakaryaspor, Karşıyaka ve Denizlispor’da forma giymiş, mücadeleci yapısı ve attığı goller ile taraftarların sevgilisi olmuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da flaş ayrılık! Eşyalarını topladı...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler