Eski Fenerbahçeli Luis Nani, Yıllar Sonra İstanbul'da! Şampiyonluk Sözleri

15.04.2023 - 21:46 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 21:59

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Luis Nani, Ankaragücü maçını izlemek için Ülker Stadyumu'na geldi. Portekizli oyuncu, sarı lacivertli kulübün son durumunu değerlendi

Eski Fenerbahçeli Luis Nani, Yıllar Sonra İstanbul'da! Şampiyonluk Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Van Persie, Kjaer, Meireles, Diego Ribas, Bruno Alves gibi yıldızları bir araya getirdiği kadroda yer alan Luis Nani, eski takımının maçını izlemek için Kadıköy'e geldi. Unutulmaz futbolcu, Fenerbahçe- Ankaragücü maçı öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

'Havalimanında karşılanmamı unutmuyorum'

36 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'ye geldiği ilk günlerde duygusal anlar yaşadığını belirterek, "Havalimanında taraftarların beni karşılamasını hiçbir zaman unutmuyorum. Benim için çok özel anlardı. Zaten bir oyuncu, böyle karşılandığı zaman, çok iyi karşılık vermek ister. Ben de bunu yapmaya çalıştım. Fenerbahçe'nin başarısını daima isteyen birisiyim. Umarım şampiyonluk gelir." dedi.

"Şampiyonluk şansı yüksek"

Lig yarışını değerlendiren Luis Nani, "Şu an için her şey mümkün görünüyor. Fenerbahçe harika oyunculardan kurulu bir takım. Aynı zamanda harika bir teknik adama sahip. Türkiye ligi, çok rekabetçi bir lig. Şu anda Galatasaray iyi gidiyor. Bu akşam oynayacağımız maçı şüphemiz kazanmak durumundayız onların üzerindeki baskıyı artırmak için. Başarı, şampiyonluk mümkün Fenerbahçe için. Ama bunun için istikrarlı bir şekilde devam etmek gerekiyor. Fenerbahçe, istikrarlı bir şekilde devam ederse şampiyonluk şansı fazlasıyla yüksek." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Fenerbahçe - MKE Ankaragücü
Habere Git

Fenerbahçe taraftarların gönlünde taht kurdu

2015-2016 sezonunun yaz transfer döneminde Manchester United'dan Fenerbahçe'ye 6 milyon euro karşılığında transfer olan ve gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Luis Nani, kariyerine Avustralya temsilcilerinden Melbourne'de devam ediyor.

Manchester United ile Devler Ligi şampiyonu oldu

Manchester United ile 4 kez lig 1 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Luis Nani, kariyerinde Sporting, Manchester United, Fenerbahçe, Valencia, Lazio, Orlando ve Venezia formaları giydi.

Luis Nani'nin Fenerbahçe performansı

Portekiz Milli Takımı'nın formasını da 112 kez giyen Nani, Fenerbahçe'de 8 gol 8 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler