Yıllarca Kocaelispor forması giydi, şimdi milli maçta güvenlik yapıyor!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Türkiye-Fransa maçında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Bir dönem Kocaelispor forması giyen Barış Civelek, A Milli Takım'ın Fransa ile karşılaştığı mücadelede bu kez futbolcu olarak değil, stadyumun güvenlik ekibinde görev aldı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
A Milli Futbol Takımı'nın Kocaeli'de Fransa ile karşı karşıya geldiği UEFA Uluslar A Ligi mücadelesinde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Bir dönem Kocaelispor forması giyen Barış Civelek, karşılaşmada farklı bir görev üstlendi. Civelek, Türkiye-Fransa maçında stadyumdaki güvenlik ekibinde yer aldı.
YILLARCA KOCAELİSPOR FORMASI GİYDİ
Kocaeli doğumlu Barış Civelek, futbol kariyerinin önemli bölümünde kentin takımlarında mücadele etti. Kocaelispor'un sıkıntılı dönemlerinde de yeşil-siyahlı formayı giyen Civelek, kulübün altyapısından yetişerek profesyonel seviyede forma şansı buldu.
BU KEZ GÜVENLİK GÖREVLİSİYDİ

Geçmişte futbolcu olarak sahaya çıkan Civelek, Türkiye-Fransa karşılaşmasında ise saha kenarında güvenlik görevlisi olarak görev yaptı. Eski Kocaelisporlu futbolcunun yıllar sonra futbolun içinde ancak farklı bir görevle ortaya çıkması dikkat çekici bir görüntü oluşturdu.
