Yılmaz Vural açıkladı: "Fatih Terim ile konuştum..."

02.04.2020 - 16:12 | Son Güncellenme: 02.04.2020 - 16:20

Yılmaz Vural açıkladı: "Fatih Terim ile konuştum..."

Akhisarspor Teknik Direkörü Yılmaz Vural'dan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında açıklama geldi.

Vural, önceki gün koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan Fatih Terim ile görüştüğünü söyledi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yılmaz Vural, "Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak ile görüştüm. İkisinin de sağlık durumu iyiydi. Fatih Hoca'yı aradım, sağ olsun sonradan geri döndü. Fatih Hoca'nın sesi çok iyi geliyordu, hiç hasta gibi değildi, morali ve keyfi çok iyiydi. Fatih Hoca, 'Yılmaz, hiç merak etme. Çok iyiyim' dedi. İnşallah bir daha böyle bir sıkıntı olmaz." diye konuştu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan eski milli kaleci Rüştü Reçber ile ilgili de konuşan Vural, "Rüştü Reçber'in iki telefonunu da aradım ama kapalıydı, ulaşamadım. Eşi Işıl Reçber Hanım telefon numarasını değiştirmiş, geçmiş olsun dileklerimi sizin aralığınızla iletiyorum. Umarım en kısa zamanda bu lanet virüsten tüm insanlık olarak kurtuluruz." dedi. 

Burak Yılmaz: Ağzımla kuş tutsam da beni oynatmazsın!

Süper Lig ve 1. Lig'de birçok takımda görev alan Vural, Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz ile Antalyaspor'da yaşadığı anıyı paylaştı.Yılmaz Vural, "Futbol dünyasında birçok anı yaşadım. Burak Yılmaz ile de Antalyaspor'da çalıştım. Burak'ın bende yeri her zaman ayrıdır ve kendisi aile dostumuzdur. Burak'ı Antalyaspor altyapısından A Takıma almıştım, o dönem takımda Coşkun Birdal ve Taner Gülleri santrfordu, Burak fazla şans bulamıyordu. Bir gün antrenman bitti, Burak ağzını açmış bana doğru geliyor. Burak oğlum ne oldu diye sordum. Burak da, "Hocam ağzımla kuş tutsam da beni oynatmazsın."cevabını verdi." açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler