Yılmaz Vural: ''Bir sorun varsa liglerin iptal edilmesi gerekir''

01.05.2020 - 23:14 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 23:21

Yılmaz Vural: ''Bir sorun varsa liglerin iptal edilmesi gerekir''

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, TRT SPOR'a  gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akhisarspor'un geçmişinden bahseden tecrübeli teknik adam ayrıca ligler hakkında da açıklamarda bulundu.

İşte Yılmaz Vural'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri;

''Yeniden bir sorumsuzluk içine girersek, bu durumu tekrar arttırır mıyız ben onu düşünüyorum. Halkımız önce biraz sorun yaşadı fakat sonradan toparladı. Bizlerin maçları hakkında da konuşuyorlar. Bu düzenin devam etmesi gerekiyorsa nasıl olacak? Bizi kim uyaracak? Çünkü o protokole göre yapmamız mümkün değil.''

''Buraya Sevilla'yı, Standard Liege'yi, Krasnodar'ı getirmiş bir ilçe takımı... 7 sene bu ligde kalmış. Gönül istiyor ki bu takım yaşasın, çıksın. Çıkmadığı her sene ekonomik olarakta o güzelim sistemini bozacak duruma gelir. Ben çok mutluyum burada. Futbolcularım, ekibim herkes huzurlu burada. Umarım lige çıkarız. Nasip diyelim.''

Yılmaz Vural, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig dernek başkanlarının yarın bir araya gelerek liglerin kaderiyle ilgili karar alınacağını açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca koronavirüs sonrası oyuncuların psikolojik olarak hazırlanmalarının zor olacağına da değindi.

''Bir sorun varsa ligleri iptal etsinler''

 "Takımların hepsi bir şeyin içinde 40 puanlı Ümraniyespor'dan aşağısı puan alamazsa küme düşebilir. 7-8 takımın da play-off şansı var. Başladığı andan itibaren herkes 6 tane final maçına çıkacak. Bir sorun varsa liglerin iptal edilmesi gerekir ama oynanmamış bir ligi onaylamak doğru değil. Kulüpler Birliği Vakfı bütün profesyonel takımlarla ilgilensin" 

Senin için hazırladığımız haberler