Yılmaz Vural: "Erol Bulut, takımı kendi bildiğin gibi yönet!"

25.02.2021 - 21:07 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 21:10

Son dakika spor haberleri... Yılmaz Vural, Radyospor'un sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam, Süper Lig'de yeniden takım çalıştırma ihtimali, Erol Bulut ve hafta sonu yapılacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yılmaz Vural: "Erol Bulut, takımı kendi bildiğin gibi yönet!"

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, açıklamalarda bulundu. Vural, teknik direktörleriyle yollarını ayıran Malatyaspor ve Kayserispor'dan teklif alıp almadığı ile ilgili soru üzerine, "Çalışmak istiyorum. Süper Lig'de kulüplerin birbirinden farkı yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Malatya'da sevenimiz çok. Arıyorlar ve takımın başında olmamı istiyorlar; ama şu ana kadar somut gelişme yok" dedi.  

'Teknik direktör ekibiyle gelir; Erol Bulut bunu yapamadı'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe kaleye gidemiyor. Ama burada sadece antrenör ya da oyuncuyla ilgili sorun yok. Antrenör 'sakın kaleye gitme' demiyor. Erol Bulut kardeşime, eğer işine müdahale ediliyorsa, kendi bildiğinle takımı yönet. Başkalarının telkiniyle yapıyorsan işi, başarısız olursun ve fatura sana çıkartılır. Orada kalmak için işine başkalarının karışmasına izin vermemelisin. Bir kere Fenerbahçe'ye kendi ekibiyle gelmedi. Bu büyük bir yanlış. Bir kere kulüp, bir antrenöre 'sen buraya gel, ama yardımcıları biz tayin ederiz' diyemez. Böyle bir şey olamaz" şeklinde konuştu.  

'Erol Bulut gönderilmemeli'

Vural, "Bana göre bundan sonra Fenerbahçe , Erol Bulut'un karşısında değil, yanında olmalı. Siz Erol'u kendi iradenizle seçip getirdiniz. Yıldız niteliğinde oyuncu aldınız ve bu oyuncuların herkesi yeneceğini düşünüyorsunuz. Böyle bir şey yok. Futbol bir takım oyunu... Takım olamazsanız başarılı olmanız mümkün değil. Beşiktaş'ın maçı olsa da izlesem diyorum. Beşiktaş tam olarak takım oyunu oynuyor" dedi. 

'Fenerbahçe kaybederse yarıştan kopar'

Yılmaz Vural, "Maçı Fenerbahçe kazanabilir; çünkü kaybederse çok şey kaybeder. Sorunlar 10'a katlar. Kaybedelerse, bence şimdiden şampiyonluğu kaybederler. Bu maçta motivasyon önemlidir. 1 haftada teknik taktik bir şey yapamazsınız. Fenerbahçe, maçı lehine çevirebilecek motivasyonlara sahip. Şampiyonluk yarışından kopmamak adına kazanmak zorunda..." diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler