Yılmaz Vural: "Fenerbahçe'ye 2 kere gece antrenör oldum, gündüz başkası geldi"

Akın Ungan
29.12.2021 - 14:07 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 14:27

Yılmaz Vural, F.Bahçeli yöneticilerle görüştüğünü açıkladı. Fenerbahçe'nin teknik direktörü kim olacak? Yılmaz Vural, teklif aldı mı? Ali Koç, Vural ile görüştü mü?

Yılmaz Vural: "Fenerbahçe'ye 2 kere gece antrenör oldum, gündüz başkası geldi"

Vitor Pereira'nın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe'de yeni çalıştırıcının kim olacağı merak konusu. Fenerbahçe ile adı geçen Yılmaz Vural, TGRT Haber canlı yayınında, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe yönetici vasıflı tekliflerde bulundu"

Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini her defasında dile getiren tecrübeli teknik adam, daha önce 2 kere anlaştıklarını, fakat başkalarına görev verildiğini açıkladı.

Sarı-Lacivertli kulübün, yöneticilikle ilgili bazı tekliflerde bulunduğunu söyleyen Yılmaz Vural, "Fenerbahçe bu konuda bana karşı daha çok yönetici vasıflı tekliflerde bulundu. Hatta 2 kere, gece diyebilirim antrenör oldum, gündüz başkası geldi, oldu." ifadelerini kullandı.

"Bazı yöneticilerle görüşüyoruz"

Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüklerini ifade eden Yılmaz Vural, "Ben Fenerbahçe'yi çok istiyorum. Şimdi antrenörsüz olduğu bir dönem var. Bilmiyorum, bazı yönetici arkadaşlarla da görüşüyoruz. Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe takımına yakıştırır, oraya getirir." dedi.

"Kimseyi mahcup etmem"

Fenerbahçe'yi, adı geçen diğer alternatif isimlerden daha iyi yöneteceğini söyleyen çalıştırıcı, "Ben orada olursam, kimseyi mahcup etmem. Taraftarıyla, medyasıyla, çevresiyle gayet uyumlu çalışır, takımın başarısı için diğer gelecek alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"Bu takımlar mahalle takımı değildi"

Türkiye Ligi'nde en tecrübeli isimlerden biri olan 68 yaşındaki teknik direktör, "Türkiye Ligi'nin 1923'den beri en fazla resmi maç yönetmiş 2. antrenörüyüm. Bu takımlar mahalle takımı değildi. Bu ligin takımlarıydı. Dolayısıyla yabancı dilimiz var. Avrupa kültürümüz var. Ben Türkiye'de antrenörlük eğitimi almadım. Almanya'da üniversitesini bitirdim, kurslarını yaptım. İnsanlar her şeyi çok basite indirgemeye çalışıyor. Gitsinler bakalım yurt dışında bir şoför ehliyeti yapıp, gelsinler kolaysa." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural'ın bu sezonki karnesi

1986/87 sezonundan beri birçok Süper Lig ekibini çalıştırmış olan Yılmaz Vural, son olarak BB Erzurumspor'u yönetti. Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Erzurum temsilcisinin başında 9 maça çıkan Vural, 3 galibiyet alırken, 1 kere berabere kaldı. 5 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler