Yılmaz Vural: "Kaybettiğimiz maçın değerlendirmesini yaptık"

28.01.2019 - 20:00 | Son Güncellenme: 28.01.2019 - 20:00

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, 5-1 kaybettikleri Denizlispor maçının değerlendirmesini yaptıklarını ve önlerindeki Gazişehir Gaziantep maçına odaklandıklarını söyledi.

Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, ligde 27 puanla 9. sırada olduklarını anımsatarak, kaybettikleri Denizlispor maçının sorumlulularının kendileri olduğunu belirtti.

Vural, oynanmamış 15 maçın olduğunu ve matematiksel olarak Süper Lig'e çıkmalarının mümkün olduğuna dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Rakibimizin maçlarını takip ettik"

"Kaybettiğimiz maçın değerlendirmesini yaptık ve önümüzdeki Gazişehir Gaziantep maçına odaklandık. Rakibimiz 32 puanla 4. sırada yer alıyor. Onlar da bizim gibi önemli harcamalar yapıp takım kurdular, onların da ilk hedefi yükselmek. Böylesine başarıya aday takımla oynuyorsunuz. Rakibimizin maçlarını takip ettik ve iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. Farklı özellikleri olan bir takım karşımızda ve farklı bir anlayışla oynamamız gerekiyor. Taraftarımızın gücüyle, daha disiplinli oynayıp geçen haftaki görüntünün dışında bir görüntü vereceğimize inanıyorum. Bizler de takımımızı kazanması yönünde çalıştırıp, yorumlayıp sahaya süreceğiz."

Kadro takviyesiyle ilgili çabalarının sürdüğünü de dile getiren tecrübeli teknik adam, 2 oyuncu daha transfer etmek istediklerinin altını çizdi.

"Murat Sancak'ın üzüntüsünü paylaşıyoruz" 



Adana Demirspor camiası olarak takımdan çok büyük şeyler beklediklerini belirten Vural, "Murat Sancak, bu takımı kurabilmek için 100 milyon TL gibi bir para harcadı. Haliyle yönetim kuruluyla birlikte takımdan beklentileri çok yüksek. Biz de yönetim kurulumuzun ve taraftarlarımızın üzüntüsünü paylaşıyoruz. Sıfırdan kurulmuş bir takımın ilk senesinde ligden çıkması zor. Umarım biz de takımımızı direkt ya da Play-off'larla Süper Lig'e çıkarırız. Bu sene çıkamasak bile Adana Demirspor'un önümüzdeki seneye çok oturmuş bir kadrosu olacak. Yani çıkamazsak da dünyanın sonu değil. Ama borçsuz ve başarıya odaklanmış, tesisleşmesini ve kurumsallaşmasını tamamlamış bir Adana Demirspor olacak" ifadelerini kullandı.

Transferin son gününe kadar görüşmeler sürecek 


Yılmaz Vural, hücum hattında Mickael Pote'nin alternatifinin olmamasıyla ilgili sıkıntılarından dolayı 2 oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Transferin son günü olan 31 Ocak'a kadar görüşmeler sürecek. Volkan Şen de şu an burada. Bu konuyu gizli tutmaya çalışıyoruz. Onun transferinde de Fenerbahçe ile ilgili bir problem var. Bu problemle ilgili Ali Koç ile de görüştük. Eğer bu sorunu çözersek Volkan da bizimle birlikte olacak" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler