Yılmaz Vural önce şarkı söyledi sonra dansözü dudağından öptü

İsa Kethüda
14.06.2021 - 17:00 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 17:06

Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, arkadaşının doğum gününde dansözü dudağından öptü. İşte detaylar.

Yılmaz Vural önce şarkı söyledi sonra dansözü dudağından öptü

Son olarak Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran ve daha sonra görevine son verilen Yılmaz Vural, bir arkadaşının doğum gününe katıldı. 68 yaşındaki teknik adam, geceye damga vurdu. 

Önce şarkı söyledi

Bursa.com sitesinde yer alan habere göre; Yılmaz Vural, Alaçatı'daki organizasyonda, dansözle karşılıklı oynayıp, sonra para taktı. Neşeli halleriyle dikkat çeken Vural, gecede kendisine uzatılan mikrofona da geri çevirmeyip, 'Ağlama Değmez Hayat' şarkısına eşlik etti.

Sonra dansözü dudağından öptü

Eşiyle beraber katılan Vural, bir kadın arkadaşıyla da dans etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise dansöz Vural'a yakınlaşıp dudağından öpmek için hareketlendi. Vural ise kendisini geri çekmeyip karşılık verdi.

Yoğun bakımda yatmıştı

Tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz aralık ayında koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda kalıp, entübe süreci yaşamıştı. Yılmaz Vural'ın ağır korona sonrasında sağlığını riske atması sevenlerini ve yakınlarını tedirgin etti.

Senin için hazırladığımız haberler