Yılmaz Vural: 'Süper Lig'den ve bir alt ligden teklifler aldım'

10.01.2018 - 21:51 | Son Güncellenme: 10.01.2018 - 21:51

Yılmaz Vural: 'Süper Lig'den ve bir alt ligden teklifler aldım'

Teknik Direktör Yılmaz Vural, beIN SPORTS Haber'de Nazlı Canyurt'a açıklamalarda bulundu.

Vural'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İran'lı bir takımla görüştüm

"Pro Lisans kursunda kursiyelerle beraber olduk. Lucescu'da katıldı kendi deneyimlerini aktardı ve güzel oldu.

İran'dan bir takımla İstanbul'da görüştüm. Belkide gidebiliriz bakalım bilmiyorum. İran Milli Takımı'nın Portekizli bir hocası vardı Dünya Kupası sonrası Cezayir'le anlaşıyor. Ondan sonrada orası boşalıyor. Çok farklı bir durum var ama bilmiyorum. Kolay olmuyor bu işler. Geliyorsun, gidiyorsun zor tabii bu işler.

Birçok takımla görüştüm

Ligden bir kaç takımla görüştüm. Bir alt ligden de 12 takımın başkanıyla görüştüm. Ama olmadı. Düşmemeye oynayan, sıkıntıları olan. Puanları silinen bir çok kulübün hali iyi değil. İş olsun diye bir sürü takımda çalışırsınız. Ama bunlar zaman kaybı olur. Bir amaç ve hedef olmalı.

Yabancı sayısı hakkında

Yabancı sayısı devam etmese Beşiktaş bu seviyeye çıkabilir miydi? Olabilecek olan gelsin. Bize bişe verebilecek olan gelsin. Türkiye'deki başarılarda hep Türk antrenörlerinin genelde başarısı var.

Göksel Gümüşdağ ile çalışmak isterim

Bu ülkede 33 yıl meslekte kalmak kolay mı? Kolay değil. İnsan bir merak eder bu adam ne yapar İstanbul takımlarında. Bana bu ülkede kimle çalışmak istersin dersen Göksel Gümüşdağ ile çalışmak isterim derim. En beğendiğim takım Başakşehir. Abdullah Avcı üst üste mağlubiyetler alsa bile arkasında durabilecek bir başkana sahipler. Diğer takımlarda böyle mi? 1 beraberlik 3 mağlubiyetle gideceklerini biliyorlar. Bana bu takımda kalacaklarının garantisini versinler ben de alt yapıdan genç oyuncu alıp oynatabilirim. Biz de hep doğaçlama oynanıyor. Hiç set oyunu yok.

En beğendiğim yerli oyuncu Cenk Tosun

Ligde beğendiğim en iyi yerli oyuncu Cenk Tosun. Müthiş bir profesyonel. Yedek kalsada her zaman işini yaptı hiç küsmedi.
Negredo geldi Beşiktaş'a ama geldi yedek kulübesinde oturdu.

Babel bu sene inanılmaz oynuyor

 

 En beğendiğim yabancı oyuncu aslında bu soruya yanıt vermek istemiyorum. Ama Babel bu sene müthiş oynuyor. Herkesin emeğine sağlık duymak lazım. Türkiye ligi az bir lig değil. Aslında şunu sormak lazım. Niye bu ülkeden bir takım Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor?

 

 

Senin için hazırladığımız haberler