Yılmaz Vural : "Yine trend topic olmuşum"

Feride Kara
29.12.2021 - 22:37 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 08:40

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ayrılığının ardından teknik direktör arayışı devam ederken sarı lacivertli taraftarlar Yılmaz Vural'ı Twitter'da trend topic yapıyor.

Yılmaz Vural : "Yine trend topic olmuşum"

Fenerbahçe'de Vitor Pereira sonrası teknik direktör arayışlarını sürerken Twitter gündeminde Yılmaz Vural'ın ismi ön plana çıkmaya devam ediyor. Son olarak Twitter'da 21 aralıkta trend topic olan Yılmaz Vural bugün yine trend topic olmayı başardı.

Teşekkür etti

Fenerbahçe'de Vitor Pereira sonrası teknik direktör arayışlarını sürerken Twitter gündeminde Yılmaz Vural'ın ismi ön plana çıkmaya devam ediyor. Son olarak Twitter'da 21 aralıkta trend topic olan Yılmaz Vural bugün yine trend topic olmayı başardı. Yılmaz "Sosyal medya hesabından teşekkür eden Vural Yine trendtopic olmuşum. Bana olan güveninize ve sevginize teşekkür ederim. Yorumlarınızı okuyorum. Herşeyin hayırlısı."

İnşallah Ali Bey'in aklına girer 

Sarı-lacivertli taraftarların sosyal medyada favorisi olan Yılmaz Vural henüz resmi olarak Fenerbahçe'nin gündemine gelmedi. Yılmaz Fenerbahçe konusunda "Fenerbahçe'yi çok istiyorum çok iyi top oynatırım. Bazı yöneticilerle görüştüm. İnşallah Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe'ye yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam kimseyi mahcup etmem. Diğer alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum" demişti.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Fenerbahçe ise Pereira'dan boşalan teknik direktör koltuğuna Löw ismini düşünürken Bilic'in adı da transfer gündeminden düşmüyor. Yerli çalıştırıcılardan İsmail Kartal'da düşünülen isimlerden biri. 

Senin için hazırladığımız haberler