Teknik direktörü Yılmaz Vural'a sürpriz talip

03.10.2024 - 15:30 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 15:38

Son olarak 2. Lig ekibi Menemen FK'da görev yapan teknik direktör Yılmaz Vural'a sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...

Teknik direktörü Yılmaz Vural'a sürpriz talip

AJANSSPOR - HABER

Son olarak görev yaptığı TFF 2. Lig ekibi Menemen FK'dan ayrıldığından bu yana takım çalıştırmayan Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural'a talip çıktı.

Kuşadası, Yılmaz Vural'ı istiyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynadığı ilk dört maçta aldığı yenilgiler sonrası teknik direktör Bülent Ataman'ın görevine son veren Kuşadasıspor, gündemine Yılmaz Vural'ı aldı.

Abdullah Ercan da gündemde

Yeni Asır'ın haberine göre; teknik direktör arayışlarına başlayan İsmet Türker başkanlığındaki Kuşadası yönetim kurulunun Yılmaz Vural'ın yanı sıra ve Ekim 2023'ten bu yana takım çalıştırmayan Abdullah Ercan'ı gündemine aldığı kaydedildi.

Taraftardan istifa çağrısı

Öte yandan haberin devamında Kuşadası taraftarlarının alınan sonuçlardan dolayı başkan İsmet Türker ve yönetim kurulunu hedef aldığı aktarıldı. Sosyal medya üzerinden başkan Türker'i istifaya davet eden taraftarlar, yönetimin bu kötü gidişatın sorumluluğunu üstlenmesi gerektiğini savunurken, Türker'in ise sosyal medyadan gelen istifa çağrılarının silinmesi ve istifa isteyen kullanıcıların kulübün sosyal medya hesaplarından engellenmesi talimatını verdiği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler