Yılmaz Vural'dan çarpıcı açıklamalar! 'Ali Koç'un yaptıklarını destekliyorum..'

04.07.2018 - 19:29 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 20:58

Yılmaz Vural'dan çarpıcı açıklamalar! 'Ali Koç'un yaptıklarını destekliyorum..'

Ünlü teknik adam Yılmaz Vural, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında İlker Koç ve Can Çobanoğlu'nun konuğu oldu. Bir çok önemli konuda açıklama yapan Yılmaz Vural şunları ifade etti

"Açıkcası ben bunlar neler yapılmıyor bilmiyorum. 2002'de nasıl bir ortam vardı. Herkes mutlu olmuştu bir kere. Sayın Cumhurbaşkanı bu konulara müdahele edebilecek tek yetkili."

"Eskişehirspor'da son durumu açıklayayım. Son olarak borcu 150 milyon civarında imiş. Göztepe mesela benimle görüşmedi. Göztepe 14 yıl sonra Süper Lig'e çıktı. Ben aldığım zaman 8.sırada bir takımı almıştık. Biz o takımı çıkardık"

'Ali Koç'un yaptığını destekliyorum. Comolli'yi aldı ve yetkiyi verdi...'

"Bizi yönetenlerde antrenörlerde çekiniyorlar. Ali Koç Bey şu an yaptığını destekliyorum. Comolli'yi aldı ve yetkiyi verdi. Kendisi kenarda ekonomik boyutunu çözmeye çalışıyor."

'Avrupa'nın en güzel stadyumları bizde ama içinde oyuncularımızı eğitemiyoruz'

"Spor yöneticiliğinden çıkan arkadaşlar çok iyi durumda değil. Bu arkadaşlar yöneticilik yapacak seviyede değil. Eğitim boyutunda yabancıdan destek almamız lazım. 7-18 arasında çok büyük bir nüfus var. Bunlardan neler çıkar oyuncu, piyanist, futbolcu..vb. Biz bunları nasıl eğitim veremiyoruz? Avrupa'nın en güzel stadyumları bizde ama içinde oyuncularımızı eğitemiyoruz."

'Bu sezon ligin kalitesi azalacak'

"Pro Lisans alın ve Avrupa'da takım yönetirsin diyorlar. Bu bilgi ile takım yönetemezsin oralarada. Üç tane bölümden kurs açılıyor. Bu sezon ligin kalitesi azalacak. Siz ne verirseniz o kadar olur"

"Doğru yönetemiyoruz. Ben haftasonu o stadyumlara çocuğumla rahat rahat gitmek istiyorum. Artık fiziki şartlar düzeldi. Tuvaletler vs. bir çok şey düzeldi ama hala erkekler tuvaleti kırılıyor. Biz bu felsefeyi nasıl getireceğiz. "

“Dünya Kupası’nı izleyemiyorum. Biz neden yokuz? En büyük 6. futbol ekonomisi isek orada olmamız lazım”

”Kaç kez katıldık iki kez daha çok katılmamız lazım. Avrupa Şampiyonası öyle demek ki yönetimde sorun var”

“Avrupa’nın 54 ülkesi içinde 53 tanesi futbol ve spor kanunu var. Biz bekliyoruz ki siyasi erk ile bu kanun çıksın. Bu olmaz”

“Biz mesela kısa süre Eskişehirspor takımında görev yaptık. 1 ay içinde 15-21 yaş oyuncuları alt yapı hocalarından istedik. Son hafta ligde kalmayı garantileyince bu çocukları oynattık. Adanaspor’u 3-0 yendik şampiyon olmuş gibi sevindiler”

Senin için hazırladığımız haberler