Yılmaz Vural'dan flaş açıklamalar: "Tabir-i caizse beni yalvara yalvara getirdi..."

26.03.2019 - 19:37 | Son Güncellenme: 26.03.2019 - 16:42

Yılmaz Vural'dan flaş açıklamalar: "Tabir-i caizse beni yalvara yalvara getirdi..."

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak gündemi değerlendirdi. Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Vural, Adana Demirspor'dan neden ayrıldığını açıkladı? VAR sistemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Vural'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Yaşlı oyuncu ya da genç oyuncu yoktur"

Emre Belözoğlu ve Burak'ın açıklamaları çok entrasan. Hocalarına çok saygı duyuyorlar. Zaman zaman rakipleri küçümseyip, bu tür maçlarda puan kaybı yaşayabiliyorduk. Milli Takım 6 puan ile 2. sırada. İzlanda'nın da mağlubiyeti bizi mutlu etti. Burası Milli Takım, gençleştirme operasyonu yapacağın bir yer değil. Kulüp takımı gibi düşünemezsin. Bir oyuncu havuzu var. Olgun oyuncularımız bazen yönetilmede problem çıkarıyorlar. Yaşlı oyuncu ya da genç oyuncu yoktur, oyuncu vardır.

Taraftarlar futbola güzellik getiriyor

Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür etmek lazım. Böyle taraftarı olan takımlar futbola güzellikler getiriyor.

"Tabir-i caizse beni yalvara yalvara getirdi"

Takımı şampiyon yapıyorsunuz sizi görevden alıyorlar. Takım iyi gidiyor, beni görevden alıyorlar. Sokağa indiğimde halk şaşkınlığını gizleyemiyorlar. Sporda amaç nedir? Başarı da tek kriter değil. Adana Demirspor tabir-i caizse beni yalvara yalvara getirdi. Giderken bana Allahaısmarladık bile demedi. Nedenini bile bilmiyorum. Maçı kazandıktan sonra benimle konuştular. Sebebini bile sormadım.

VAR sistemi hakkında...

VAR önemli ölçüde adalet getirdi. 80'ne yakın karar değiştirilmiş. Geçiş diye bir süreç var. Avrupa'da olduğu gibi VAR'daki konuşmaların yayınlanması gerekir. Bursaspor - Galatasaray maçında olan el pozisyonunda hakem neden VAR'a gitmedi, anlamış değilim.

"Şenol Güneş'e sevgi gösterisinde bulunsunlar"

Şenol Güneş son 8 maçı tamamlayabilsin. Fikret Orman, 'Guti'nin daha çok inisiyatif almasını istiyoruz' dedi. Bu şartlarda Şenol Güneş nasıl arka planda dursun. Bana sorarsan Şenol Güneş'in ayrılması gerekiyor. Şenol hoca ilk lig maçına çıkınca sevgi gösterisinde bulunsunlar.

"Takdir edilmek böyle mi olmalı?"

350 oyla bir toplantı yapılıyor. Yakışıyor mu? Yok okulluymuş yok değimiş... Bırakın bu işleri. Mustafa Cengiz elinden geleni yapıyor. Takdir edilmek böyle mi olmalı?

Senin için hazırladığımız haberler