Yılmaz Vural'dan Suat Serdar, Alanyaspor ve Milli Takım açıklaması

09.10.2019 - 18:59 | Son Güncellenme: 09.10.2019 - 16:02

Yılmaz Vural'dan Suat Serdar, Alanyaspor ve Milli Takım açıklaması

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, Alanyaspor'un liderliğini, Milli Takım'ın Arnavutluk maçını ve Suat Serdar'ın Almanya'yı tercih etmesini değerlendirdi.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Yılmaz Vural'ın açıklamaları şu şekilde:

"Suat Serdar'ın tercihine saygı duymak lazım"

Suat Serdar'ın tercihini duygusal değerlendirirsek canımız sıkılır. Sonuç olarak bu çocuklar Almanya'da doğup yetişmişler. Mesut Özil, Emre Can ve İlkay'ın Almanya'yı tercih etmesi, kendi açılarından doğru. Milli Takım tercihinde duygusal yaklaşan çocuklar da oldu. Bu çocukları hain gibi görmek yanlış. Bizden yana karar verselerdi biz de mutlu olurduk. Türkiye'deki profesyonel liglerde oynayan çoğu futbolcu Almanya kökenli. Serdar kardeşimiz, Almanya'yı tercih etmiş, saygı duymak lazım.

"Arnavutluk maçı önemli"

Beşiktaş maçını Şenol Güneş'le beraber izledik. 'Arnavutluk maçı bizim için çok önemli' dedi. Yenersek Fransa ile liderlik için oynayacağız. Ondan sonra da Dünya Kupası'nda beraber olmak gibi bir hedefimiz var. Şenol hocayla birlikte bir heyecan yaşadık. Gençleştirme çabalarımız da devam ediyor. Ben Milli Takım'ın bu kadar güzel oynadığını ilk kez hatırlıyorum. İstikrarı yakalayamadık bir türlü. Gönül istiyor ki, bir istikrar yakalayalım. Beşiktaş'ta 4, Alanyaspor'da 2 tane Türk futbolcu oynuyordu. Milli Takımı çok geniş bir yelpazeden kurmak mümkün olmuyor.

Alanyaspor'un liderliği hakkında...

Beşiktaş - Alanyaspor maçını seyrettim. O oyunla Alanyaspor'un lider olması mümkün değil. Siz şampiyonluğa oynuyorsanız bu tür maçları kazanacaksınız. Anadolu takımları zaman zaman böyle çıkışlar yapıyor. Anadolu takımlar istikrarı sağlayabilirler mi? Ben gönülden istiyorum şampiyon olmalarını. Bu görüntünün ilerleyen haftalarda değişeceğini düşünüyorum ama. 

Senin için hazırladığımız haberler