Yılmaz Vural'dan yaş eleştirisi: 45 yaşındaki antrenörü ne yapacaksın evlenecek misin?

03.01.2022 - 00:17 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 01:06

Habertürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par ile Açık ve Net programına katılan Yılmaz Vural antrenörlük hayatı ve Fenerbahçe iddiaları üzerine konuştu.

Yılmaz Vural'dan yaş eleştirisi: 45 yaşındaki antrenörü ne yapacaksın evlenecek misin?

Son günlerde gündeme Fenerbahçe haberleri ile gelen Yılmaz Vural Habertürk ekranlarında Kübra Par'ın konuğu oldu. Türk futbolunun renkli siması Vural son dönemde yaşananları ve Fenerbahçe hayalini anlattı. 

Fenerbahçe'den teklif gelmedi

Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini her fırsatta dile getiren Yılmaz Vural: Neden teklif gelmiyor, bilmiyorum. Onu kulüplere sormak lazım. Fenerbahçe çok gündemde şu an. Ben Metin Aşık ve Ali Şen döneminde gece antrenör oldum, sabah bozuldu. Fenerbahçe taraftarının sosyolojik yapısını çok iyi biliyorum. Ne istediklerini çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'yi iyi oynatırım. Fenerbahçe seyircisi sen iyi oynadığın zaman kaybet alkışlar seni ama kötü oynarken kazan, yuh çekebilir sana. Bir şeyi bu kadar isteyen bir adam gördünüz mü? Yapamazsan ne hale düşeceğini düşünmez mi adam? Ali Başkanım yanlış yapmazsın..." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de yabancı futbolcular ikiye ayrılır. FIFA'ya şikayet edenler, FIFA'ya şikayet etmeyenler

Yılmaz: Türkiye'de yabancı futbolcular ikiye ayrılır. FIFA'ya şikayet edenler, FIFA'ya şikayet etmeyenler. Bu işin müşterisi taraftardır. Müşteri bana takla at desin, takla atarım kardeşim. 100 yıllık İstanbul kulüplerinin adam akıllı altyapı tesisi yok. Türk futbolu başından beri vasat. Biz bu işi ciddiye alarak yapmıyoruz. Teknik Direktörlere de gerektiği değeri vermiyoruz. 

45 yaşındaki hocayla evlenecek misin?

Ben kulüp başkanı olsam Yılmaz Vural gibi birinin antrenörüm olmasından gurur duyarım. Bir kulüp başkanı diyor ki çalışacağım antrenör 40-45 yaşlarında olsun. Neden yahu evlenicek misin? Biz bu yaşlarda tecrübeli hocalarız. Genç olmak şart mı?"

İlgini Çekebilir
Yılmaz Vural bu kez de Beşiktaş'a talip oldu! "Ben de yabancıyım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler