Menemen FK'de Yılmaz Vural'ın yerine Mesut Bakkal!

05.06.2024 - 19:28 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 19:33

Yılmaz Vural’ın sözleşmesini uzatmadığı Menemen FK, alternatif ismi buldu. Listenin zirvesinde Amed SK’da şampiyonluk yaşayan Mesut Bakkal yer alıyor.

Menemen FK'de Yılmaz Vural'ın yerine Mesut Bakkal!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

TFF 2. Lig ekibi Menemen FK, şampiyonluk hedefini ıskalarken teknik direktör Yılmaz Vural ile henüz sözleşme yenilenmedi.

Listenin zirvesinde Mesut Bakkal var

Yılmaz Vural ile yolların ayrılması beklenirken, Menemen FK alternatif ismi buldu. Ege temsilcisinin listesinin zirvesinde Mesut Bakkal yer alıyor.

Başkan çok istiyor

Menemen FK ile aynı grupta yer alan ve şampiyon olarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Amed SK ile yollarını ayıran Mesut Bakkal en güçlü aday olarak öne çıktı. Başkan Bilgin Tokul tarafından geçer not alan Bakkal, en güçlü aday olarak listede bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yeni hocasını KAP'a bildirdi!
Habere Git

18 maçta tek yenilgi aldı

Kariyerinde birçok kulüpte görev alan Mesut Bakkal, son olarak Amed SK’de görev yaptı. Aralık 2023’te Diyarbakır ekibiyle çalışmaya başlayan 60 yaşındaki teknik adam, 18 maça çıktı ve 14 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi görerek şampiyonluk yaşadı.

Sezonu 5’inci sırada tamamladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Menemen FK, normal sezonu 5’inci sırada tamamlayarak play-off oynama hakkını elde etti. Play-off’ta 24 Erzincanspor ile mücadele veren Menemen, 3-2 mağlup olarak şampiyonluk fırsatını kaçırdı.

Senin için hazırladığımız haberler