Galatasaray'ın Kayserispor maçındaki en büyük kozu Gomis

09.02.2022 - 12:26 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 15:47

Galatasaray, Kayserispor karşılaması öncesi kaotik bir durum içerisinde. Cimbom yine böyle bir süreçten bir başka Kayseri maçıyla çıkmıştı. Maçın baş kahramanı Bafetimbi Gomis'ti. Aslan'ın bu haftaki en büyük gücü yine Gomis.

Galatasaray'ın Kayserispor maçındaki en büyük kozu Gomis

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'de tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşıyor. 24 hafta sonunda 28 puanı bulunan sarı kırmızılar küme düşme hattının sadece 3 puan üstünde yer alıyor. 

Galatasaray, Kayserispor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor

Alanyaspor deplasmanından 1 puanla ayrılan sarı-kırmızılılar Kayserispor karşılaşmasıyla galibiyet serisine başlamak istiyor. Yeni transferlerin hazır hale gelmesi, Afrika Kupası'ndan dönen Mostafa Mohamed'in varlığı kritik maç öncesi Domenec Torrent'in de elini güçlendirdi. 

Torrent'in en büyük kozu Gomis olacak

Sarı kırmızımı takımın başında çıktığı 4 maçta sadece 1 puan alabilen İspanyol hoca, tam anlamıyla kendi Galatasaray'ını Kayserispor maçında göstermeyi hedefliyor. Torrent'in zorlu mücadelede en büyük kozu ise Bafetimbi Gomis olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Domenec Torrent’in tazminatı dudak uçuklattı
Habere Git

İlk döneminde Kayseri'ye karşı 2 gol, 1 asistle oynadı 

Gomis'in, Galatasaray'daki ilk döneminde oynadığı ilk lig maçı da Kayserispor'a karşıydı. Cimbom o süreçte de çok kaotik bir dönem içerisindeydi. Çünkü Avrupa arenasında ismine dahi aşina olunmayan Östersunds'a elenen Aslan'a tepki vardı. Ama Galatasaray ve Gomis Kayserispor'a karşısıda öyle bir futbol oynadı ki herkes beyaz bir sayfa açtı. 2017'de rakibini 4-1 mağlup eden sarı-kırmızılılarda Gomis 2 gol, 1 asist kaydetmişti. Hedef şimdi yine Gomis'in önderliğinde böyle bir galibiyetle kaostan çıkmak. 

Senin için hazırladığımız haberler