'Çakal menajere tekmeyi bastım'

21.11.2020 - 00:34 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 09:24

Son dakika transfer haberleri… TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da başkan Yüksel Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Samsunspor, Brice Dja Djedje'yi transfer etti mi? Öte yandan Yıldırım, futbolcu menajerlerinin transfer sürecindeki etkisinden bahsederek, ‘Niyeti bozuk hiçbir menajer bu kulübün kapısından giremez. Öyle yapmaya çalışanlar da tekmeyi yedi’ dedi. 'İki menajer 50 bin dolar rüşvet teklif etti' diyen Sumudica'dan sonra bir çarpıcı açıklama daha. İşte Yıldırım’ın açıklamaları...

'Çakal menajere tekmeyi bastım'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Smudica'nın transfer için kendine para teklif edildiğini açıklamasının ardından Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da bir menajer skandalını açıkladı. Brice Dja Djedje'yi transfer ettikten sonra 'çakal bir menajer'in oyuncu ile temasa geçerek fiyat arttırmaya çalıştığını belirten Başkan Yıldırım "Tekmeyi bastım" ifadesini kullandı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yüksel Yıldırım, "Brice Dja Djedje ile anlaştık ve ön protokol imzaladık. Piyasada kulüpleri nasıl soyarız diye dolaşan çakal menajerler var. Ben futbolcuyla anlaşmışım hala bir takım telefonlarla fiyat artırma çabaları var. Oyuncu ile temasa geçmeler falan... Ben bu kulübün başkanı olduğum sürece niyeti bozuk hiçbir menajer bu kulübün kapısından giremez. Yaz transfer döneminde birkaç öyle yapmaya çalışan menajer oldu. Tekmeyi bastım. 

Ben bu paraları kendi tırnaklarımla kazıyarak kazandım. Ben bu tarz insanlara para yedirmem. Gitsinler bildikleri yöneticilerin kulüpleri ile çalışsınlar. Nasıl çalıştıklarını da çok iyi biliyoruz. Çok kötü bir sistem var. Bu transfer işinden para kazananlar menajerler. Parayı artırabilmek için neler neler yapıyorlar. Basına haber uçurup taraftarı gaza getiriyorlar. Taraftar baskısı yönetimleri zora sokuyor ama daha düşük bedelle bitebilecek transferler çok daha yüksek maliyetlerle gerçekleşiyor. Bir gün bunları tek tek açıklayacağım. Ben bugün herhangi bir futbolcu için direkt takımının yöneticileri üzerinden iletişime geçebilirim. Böyle bir yeteneğe ve çevreye sahibim. Benim hiçbir menajere ihtiyacım yok. Ben sadece dürüst ve namuslu insanlarla çalışırım. Çalışkan olmayan birisi ile çalışmam. " ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler