MHK'den Ali Palabıyık'a yine görev yok! 8. haftadan sonra...

17.01.2022 - 14:01 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 14:12

Süper Lig'de 22. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklanırken, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından kızağa çekilen Ali Palabıyık'a bu haftada görev verilmedi. İşte detaylar...

MHK'den Ali Palabıyık'a yine görev yok! 8. haftadan sonra...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 yenerken karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği kararlarla tartışma yaratmıştı. Abdülkadir Bitigen de maçta VAR hakemi olarak görev yapmıştı. Bu maçın ardından MHK, Ali Palabıyık ve Abdülkadir Bitigen'i kızağa çekerek maçlarda görevlendirmemişti. 

Bitigen 21. haftada döndü ama Süper Lig'e değil...

Ligde 21. haftanın hakemleri açıklandığında MHK tarafından Ali Palabıyık'a yine görev verilmediği görülürken, Abdülkadir Bitigen ise Gençlerbirliği - Adanaspor arasında oynanan Spor Toto 1. Lig maçının orta hakemi olarak atanmıştı.

FIFA kokartı takmışlardı

2022 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler arasında bulunan Ali Palabıyık ve Abdülkadir Bitigen'de yer alıyordu. Ancak MHK kendi elleriyle kokart taktığı iki hakemden Ali Palabıyık'a 8. haftadan sonra hiçbir maçta görevlendirmezken, Abdülkadir Bitigen'in cezası 21. haftada bitse de Süper Lig'de maç alamadı.

İlgini Çekebilir
FIFA kokartı var maç yok! 2 hakem yine cezalı
Habere Git

Palabıyık ve Bitigen'e 22. haftada görev yok

Gözler 22. haftada Ali Palabıyık'a görev verilip verilmeyeceğine çevrilmişti. Haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı ancak MHK'nın 40. yaşındaki hakeme yine hiçbir maça atamadı. Abdülkadir Bitigen de hafta içi oynanacak Süper Lig maçlarında görev alamadı.  

Senin için hazırladığımız haberler