Gökhan Süzen'den flaş açıklama: "Yine olsa, yine Beşiktaş'ı seçerim"

22.10.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 14:56

Son olarak Denizlispor forması giyen, eski Beşiktaşlı Gökhan Süzen, kariyeri ve geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Gökhan Süzen'den flaş açıklama: "Yine olsa, yine Beşiktaş'ı seçerim"

AJANSSPOR - HABER

Son olarak Denizlispor forması giyen, eski Beşiktaşlı Gökhan Süzen, aktif futbol hayatına nokta koyduğu yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

"Minimum 3 sene daha oynamayı amaçlıyorum"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Gökhan Süzen, ''Yaz döneminde gelen teklifleri yeterli bulmadı. Şu anda serbest statüdeyim, ama futbola devam edeceğim; çünkü fizik olarak kendimi çok zinde hissediyorum. Minimum 3 sene daha oynamayı amaçlıyorum'' dedi.

"Beşiktaş-Sivaspor maçına gittiğimde Beşiktaş'ı neden seçtiğimi anladım"

Beşiktaş'a soldaki ihtiyacını 5 yıl boyunca karşılardım

Beşiktaş dönemine değinen Gökhan, ''Ben yarım sezon 12-13 maç oynadım ve bu maçlarda iyi olduğumu düşünüyorum. Sabır konusunda şanssızdım. Benden sonra gelen oyunculara daha çok sabır gösterildi. Diğer maçlarda cezalı olduğum için oynamamıştım. Sezon sonunda yeni gelen teknik direktörün beni hiçbir şekilde değerlendirilmemesi şaşırtıcı oldu. Bir önceki sezon zor şartlarda bonservis parası ödenerek alınan bir oyuncuya sabır gösterilmemesi doğru değildi. Ben oyun sistemine de uygun olduğumu düşünüyorum. Beşiktaş çok büyük camia. Son olarak Beşiktaş-Sivaspor maçına gittiğimde Beşiktaş'ı neden seçtiğimi anladım. Bugün olsa yine Beşiktaş'a seçerim. Bugün teklif alsam, tereddütsüz biçimde Beşiktaş'ı seçerim. O dönemde yanlış anlatılanlar oldu. Bir kavga olayı vardı. Benim hiçbir suçum yoktu. Oyundan çıkarılma olayımda da benzer bir yanlış anlaşılma oldu. Sabır gösterilseydi, Beşiktaş'ın sol taraftaki açığını 5 yıl doldurabilirdim. 5 yıllık kontrat yapmıştık'' dedi.

"Semih Kılıçsoy oynayanlardan daha iyi"

Semih Kılıçsoy'a yapılan eleştirileri doğru bulmadığını belirten Gökhan Süzen, ''Doğrudan skora katkıda bulunan bir oyuncu. Net bir şekilde kendisine güven duyulduğunun gösterilmesi gerekir. Semih'e şans verilirse, şu an oynayan oyunculardan daha faydalı olacaktır. Bence Masuaku çok iyi sol bek. Beşiktaş'ın bu noktada başka bir oyuncuya ihtiyacı yok'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler