Galatasaray - ManU maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu'ndan tarihi sözler

Orhan Gülek
30.11.2023 - 00:09 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 00:13

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 5. hafta maçında Manchester United'ı 3-3 berabere kalan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Galatasaray - ManU maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu'ndan tarihi sözler

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5’inci maçında sahasında İngiliz ekibi Manchester United 3-3 berabere kaldı. Galatasaray bu skorla puanını 5’e, Manchester United ise 4’e yükseltti.

Maç sonu Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu değerlendirmelerde bulundu.

"Sonuna kadar taşıdık"

Asla pes etmediklerimi ifade eden Kerem Aktürkoğlu, "Gerçekten inanılmaz bir geri dönüşe imza attık. 2-0'dan sonra geri dönmek, karakter koyabilmek çok önemliydi, değerliydi. Sonradan 3-1 oldu, yine yılmadık. Yine çevirdik. Sonuna kadar taşıdık. Mücadelemiz bitmedi. Son maçta da aynı mücadeleyle gruptan çıkan taraf olacağız." dedi.

"Anlamlı bir gol attım"

Maçta attığı kritik gole de değinen Kerem Aktürkoğlu, "Uzun zamandır bu golün hayalini kuruyordum. Talihsizlikler... Bir türlü olmuyordu. Bugünün geleceğini biliyordum. Anlamlı bir gol attım. Ziyech'in pası da çok güzeldi. Önemli olan burada yenilmememizdi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
ManU kaçtı Cimbom yakaladı! 6 gol var kazanan yok
Habere Git

"Bu kaliteye sahibiz"

Gruptan çıkacaklarına tam olarak inandıklarını ifade eden Kerem Aktürkoğlu, "Parken'de tarih yazmışlığımız var. Yine yazarız. Buna inanıyoruz. Bu kaliteye sahibiz. Orada güzel oynayıp gruptan çıkacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler