YKS Sınavında Kalem ve Maske Verilecek mi?

25.06.2020 - 18:51 | Son Güncellenme: 25.06.2020 - 18:57

Haftasonu yapılacak olan üniversiteye geçiş sınavları öncesi üniversite adayları YKS sınavı hakkında araştırmalar yapıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de kalem, silgi, şeker ve açacak, verilecek mi? sınavlarda maske takmak zorunlu mu, maske girişte verilecek mi, kolonya verilecek mi, ıslak mendil mi verilecek, peçete mi verilecek, kendi maskemizle giriş olacak mı, kendi dezenfektanlar alınacak mı, dezenfektan dağıtılacak mı gibi araştırmalar sürüyor. İşte YKS sınavı hakkında tüm detaylar...

YKS Sınavında Kalem ve Maske Verilecek mi?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında araştırmalar sürüyor. Haftasonu yapılacak olan üniversiteye geçiş sınavları öncesi üniversite adayları YKS sınavı hakkında araştırmalar yapıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de kalem, silgi, şeker ve açacak, verilecek mi? sınavlarda maske takmak zorunlu mu, maske girişte verilecek mi, kolonya verilecek mi, ıslak mendil mi verilecek, peçete mi verilecek gibi araştırmalar sürüyor. İşte YKS sınavı hakkında tüm detaylar... Soruların cevabı haberimizde yer alıyor... 

İŞTE YKS İÇİN ALINAN ÖNLEMLER

Sınav binasına girişte, bina içerisinde ve sınav binasından çıkışta adayların sosyal mesafeyi korumaları için görevliler tarafından yönlendirme yapılacak. Bina girişinde adayların ellerine dezenfektan uygulanacak. Bina girişinde adaylara maske dağıtılacak. Bina girişinde adaylara el dezenfektanı dağıtılacak.

KENDİ MASKEMİZLE GİREBİLİR MİYİZ?

Kendi maskeleri ie girip girilmeyeceğini araştıran adaylar kendi maskeleri, siperlikleri ve el dezenfektanlarıyla sınava girebilecek.

Kalem, silgi ve diğer gereksinimler verilecek mi?

Kalem, silgi ve diğer gerekli malzemeler için sınav giriş belgesi üzerinde bilgiler veriliyor. Sınav giriş belgesini çıkartan öğrenciler, belge üzerinde verilecekler listesinde görebilir.

Senin için hazırladığımız haberler