Yoğun bakıma alınmıştı! Kayserisporlu futbolcudan müjdeli haber...

29.05.2021 - 22:35 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 22:42

Kayserispor'un Brezilyalı ön liberosu Gustavo Campanharo, Kovid-19 nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Futbolcudan bugün sevindirici haber geldi. İşte detaylar...

Yoğun bakıma alınmıştı! Kayserisporlu futbolcudan müjdeli haber...

AJANSSPOR - HABER

 

Kayserispor'da 1,5 sezondur futbol oynayan Gustavo Campanharo, Kovid-19'la mücadelesini sürdürüyor. En son 4 gün önce yoğun bakımdan normal servise alınan oyuncudan bugün futbolseverleri rahatlatan haber geldi. Campanharo, Kovid-19 tedavisini başarıyla tamamlayıp tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Futbolcu için Kayserispor'dan bir paylaşım da yapıldı. 

"Campanharo'dan sevindirici haber..."

Kayserispor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, futbolcu için; "Gustavo Campanharo’nun hastaneden taburcu edildiğini büyük bir mutlulukla öğrenmiş bulunuyoruz. Gustavo’ya tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara bir kez daha acil şifalar diliyoruz." denildi.

Sakatlıklar yakasını bırakmadı

Brezilyalı futbolcu, bu sezon kıkırdak sakatlığı yaşamış; bu sakatlıktan ötürü tam 14 resmi müsabakayı kaçırmıştı. Campanharo, bu yıl 24 müsabakada forma şansı bulurken; 1 gol, 2 asistle takımına katkı sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler