Yoğun bakımdan çıkan Yılmaz Vural'dan ilk fotoğraf

08.12.2020 - 10:51 | Son Güncellenme: 08.12.2020 - 10:55

Koronovirüs tedavisi gören ve zor günler geçiren Yılmaz Vural, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılmıştı. Vural'dan iyi bir haber daha geldi. Peki Yılmaz Vural, koronavirüsü atlattı mı, sağlık durumu nasıl? İşte deneyimli teknik adamın son durumu...

Yoğun bakımdan çıkan Yılmaz Vural'dan ilk fotoğraf

24 Kasım'da corona virüs nedeniyle hastaneye yatırılan Yılmaz Vural, 27 Kasım'da ise yoğun bakıma alındı. Yılmaz Vural'ın ailesi de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Babamız COVID-19 tanısı aldığı 19 Kasım tarihinden itibaren tedavi altındadır. Bugün, oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak takibi devam etmektedir. Durumu ciddiyetini korumaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

Yılmaz Vural'ın doktoru önceki gün yaptığı açıklamada, "Yılmaz Hoca bir süredir hastanemiz ve koronavirüs sebebiyle takibimizdeydi. Yattıktan 1-2 sonra solunum sıkıntısı çektiği için yoğun bakıma alıp entübe etmiştik. Bu süreç olumlu olarak gelişti ve kendisini 2 gün önce solunum cihazlarından ayırdık. 2 günlük takiplerimizde her şey yolunda gitti. Şu sıralarda da hocamızı normal odaya alıyoruz. Şu anda durumu gayet iyi. Yılmaz Vural'ın eşine ve ailesine de teşekkür ediyorum" demişti.

Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural da "Çağlar Hoca'ya, ekibine ve yoğun bakımdaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. En baştan itibaren çok iyi bakıldı. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlığı çok iyi, hepinize selam söyledi. Herkesin ilgisi ve duası için teşekkür ediyoruz. Çok duygusallaştı. Bana çok mutlu olduğunu ve ailenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk başta Yılmaz'ı grip zannettik. Hastaneye gittik, testi negatif çıktı. Başka bir hastanede bir daha negatif çıktı. Buraya geldik pozitif çıktı. Hemen ciğerlerinde kovid belirtisi olup tedaviye başladılar. Ateşi düştü, sonra nefes sıkıntısı başladı. Şu an sağlığı çok yerinde" şeklinde konuşmuştu.

İyileşme sürecine giren 67 yaşındaki teknik adam, yoğun bakın sonrası ilk görüntü de geldi. Yılmaz Vural’ın Youtube kanalında görev alan Dilek Yurttaş, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa “Şükürler olsun yoğun bakımdan çıkıp normal odaya geçtik. Siz sevenlerine çok sevgilerini selamlarını iletti. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz"  notunu düştü.

Yılmaz Vural'ın kariyeri

Son olarak TFF 1. Lig ekibi Akhisarspor’u çalıştıran Vural, 576 maçla Süper Lig’de en çok maça çıkan 3. teknik direktör durumunda.

34 sezonluk tüm kariyeri boyuncaysa 765 maça çıkan Yılmaz Vural, 297 galibiyet, 178 beraberlik ve 290 da yenilgi aldı. Yüzde 39 galibiyet oranına erişen Vural’ın maç başı ortalama puanıysa 1.4 olarak gerçekleşti.

Deneyimli teknik adam Malatyaspor, Adanaspor, Bursaspor, Karşıyaka, Gaziantep, Trabzonspor, Sarıyer, Gençlerbirliği, Dardanelspor, Bursaspor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Kocaelispor, Karabükspor ve Adana Demirspor gibi takımlarda görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler