Göztepe-Altay Maçında İşaret Fişeği İle Yaralanan Taraftar Şikayetçi Oldu

Akın Ungan
03.12.2022 - 17:48 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 18:01

TFF 1. Lig'de Göztepe - Altay maçında Furkan Ersanlı tarafından atılan işaret fişeği ile yaralanan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır şikayetçi oldu. İşte detaylar.

Göztepe-Altay Maçında İşaret Fişeği İle Yaralanan Taraftar Şikayetçi Oldu

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftası olaylı İzmir derbisine sahne oldu. Göztepe ile Altay arasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maç, taraftar olayları nedeniyle yarıda kaldı. Mücadele, ileri bir tarihte oynanmak üzere ertelendi.

İşaret fişeği ile yaralanan taraftar yoğun bakımdan çıktı

Derbide Furkan Ersanlı'nın attığı işaret fişeğiyle yaralanan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır, perşembe günü tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ndeki yoğun bakımdan çıktı.

Şikayetçi oldu

Servisteki odasına alınan Çakır, polise ilk ifadesini verdi. Maça arkadaşlarıyla gittiğini belirten Çakır'ın, Altay tribünlerinde patlama sesi duyup sis bulutunu gördükten sonra yüzündeki acıyla kendisinden geçtiğini söyledi. Çakır, olaya karışanlardan davacı ve şikayetçi oldu.

İlgini Çekebilir
İşte Göztepe ve Altay'ın alacağı ceza!
Habere Git

İşaret fişeği atan kişinin ifadesi ortaya çıktı

Göztepe tribününe işaret fişeği atarak, Mehmet Çakır'ı yaralayan Furkan Ersanlı ise polise verdiği ifadede şunları kaydetti: "Mehmet Çakır isimli kişiyi tanımıyorum. Ben işaret fişeğini pankartın altında buldum. Bana kimse vermedi. Ben bunu meşale olarak aldım. İşaret fişeği olduğunu bilmiyordum. İşaret fişeği olduğunu bilseydim almazdım."

"İşaret fişeği olduğunu bilseydim elimi sürmezdim"

Furkan Ersanlı, "Ben meşale olarak yakacaktım. Karşı tarafı hedef almadım. İşaret fişeği olduğunu bilseydim elimi sürmezdim. Çok pişmanım. Ben meşale olarak düşündüğüm için yakmak istedim. Karşı tarafa fırlatma gibi bir niyetim yoktu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler