Yol ayrımındaki Alex Telles kararını açıkladı!

07.06.2021 - 14:43 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 14:47

Premier Lig'de Manchester United forması giyen Alex Telles, transfer ve geleceği hakkında konuştu. Telles, United'dan ayrılıyor mu? İşte açıklamaları...

Yol ayrımındaki Alex Telles kararını açıkladı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United’da forma giyen ve takımdan ayrılacağı konuşulan Alex Telles’ten geleceğiyle ilgili bir açıklama geldi. Telles, Ada ekibinden ayrılacak mı? Detaylar haberde… 

Telles, United’da kalmak istiyor

Alex Telles, beklenenin aksine Manchester United ile yola devam etmek istediğini söyledi. Futbolcu, gelecek sezon için daha umutlu konuşuyor. 

“Adaptasyon sürecini atlatmak kolay olmadı”

Telles, “Manchester United’da ilk sezonumdu ve gerçekten mutluyum. Eminim ki gelecek sezon daha da iyi olacak. İyi maçlar çıkardım. İlk sezon adaptasyon sürecini atlatmak kolay olmadı. Ama Ole Gunnar Solksjaer bana destek oldu, güveni de ve ben de sahaya çıktığımda elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum” dedi. 

Daha fazla süre almak istiyor

Ayrıca Telles daha fazla süre almak istediğinin de altını çizdi. Telles, “Eminim ki yeni sezonda daha fazla süre alacağım. Ben daha fazla süre almak ve başarılı olmak için en iyisini yapmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Galatasaray’a da kazandırmıştı

Daha önce Galatasaray forması da giyen Alex Telles, son sezonunda Luke Shaw'un gölgesinde kaldı. Futbolcu, United formasıyla 26 maça çıktı ve 4 asist yaptı. Telles’in Porto sonrası United’a geçişiyle birlikte Galatasaray da futbolcunun transferinden yaklaşık 1 milyon Euro gelir elde etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler