Yollar ayrılıyor mu? Rizespor'dan İsmail Kartal kararı!

25.10.2019 - 18:51 | Son Güncellenme: 25.10.2019 - 15:55

Yollar ayrılıyor mu? Rizespor'dan İsmail Kartal kararı!

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü ve Yöneticisi Hasan Yavuz Bakır, teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Radyospor’da Haber Aktif programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Hasan Yavuz Bakır: "Bazı maçlardaki görüntümüz bize yakışmadı"

Sürekli kaybediyor olmakla ilgili bir stres olduğu kesin. Oyun olarak da bazı maçlardaki görüntümüz takımımıza yakışmadı. Taraftarımız da bu stresi hissediyor. Geçmiş dönemlerde yaşanan seri mağlubiyetler olmuş ve zor süreçler yaşamıştık. Aynı şeyler olmasın diye hafta boyunca hep çalıştık. Başkanımız 3 gündür takımla daha da yakından ilgileniyor. Bu görüntü tabi ki takımımıza yakışmıyor. Daha iyisini yapabiliriz.

Hasan Yavuz Bakır: "Alacağımız galibiyetle çıkışa geçeceğimize inanıyoruz"

Alanyaspor yenilgisi camiamızı çok üzdü. Sahadaki görüntü sonrası futbolcularımız çok üzgün. Ankaragücü maçını çok önemsiyoruz. Alacağımız galibiyetle çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. İnşallah futbol şansı da yanımızda olur ve bu olumsuz havayı alacağımız galibiyetle dağıtırız.

"Teknik direktör değişikliği gündemimizde yok"

Futbolda teknik adam değişiklikleri hep gündeme gelir. Önce hoca sonra yönetim tartışılır. Taraftarlarımızın kötü sonuçlar sonrası tepki göstermesini normal karşılıyoruz. Hocamız ile ilgili olumsuz bir düşüncesi yok. Hocamız takımımızın başında. Teknik direktör değişikliği gündemimizde yok.

Hasan Yavuz Bakır: "Hocamızla ayrılık yönünde bir görüşmemiz olmadı"

Alanyaspor maçı da dahil olmak üzere hocamızla ayrılık yönünde bir toplantımız ya da görüşmemiz yok. İsmail Kartal çok tecrübeli bir isim. Şanssız bir dönem yaşıyoruz. Bu şanssız dönemi geride bırakacağız.

Rizespor taraftarlarına çağrı

Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Geçen sezonki performansı bekliyorlar. İyi başladık ama devamını getiremedik. Çok anlayışlı davranıyorlar. İnşallah bu süreci birlikte geride bırakacağız. Bunu da göstermek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler