"Yönetecek kulüp bulamazlar"

23.04.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 10:02

Beşiktaş yöneticilerinden Erdal Torunoğulları, yaşadıkları sürecin zorluklarını anlattı. Torunoğulları, FIFA'nın kulüplerin yanında yer alması gerektiğine vurgu yaptı.

"Yönetecek kulüp bulamazlar"

Koronavirüs salgını kulüplerin planlamasını da sekteye uğrattı. Önemli gelir kalemlerinden yoksun kalan Beşiktaş'ta da transfer konusunda nasıl adımlar atılacağı merak konusu oldu. Ayrıca sözleşmesi feshedilecek futbolcuların durumu da sorgulanıyor. Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'ndan bu konuda bir açıklama geldi.

Erdal Torunoğulları'ndan FIFA'ya mesaj

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, koronavirüs salgını yüzünden olağanüstü bir süreçten geçtiklerini söyledi. Transfer konusunda mesaj veren siyah-beyazlı yönetici, FIFA’nın kulüplere sahip çıkması gerektiği görüşünü savunuyor.

Erdal Torunoğulları: "FIFA'nın kulüplerin yanında yer alması lazım"

Milliyet'e konuşan ve FIFA’nın yaşanan kaos ortamında daha fazla sorumluluk alması gerektiğine vurgu yapan Torunoğulları, “Öncelikle kulüplerin ortak hareket etmesi şart. Tabii ki ekonomik anlamda da FIFA’ya çok büyük görevler düşüyor. FIFA’nın kulüplerin yanında yer alması lazım" dedi. 

"FIFA yönetecek kulüp bulamaz"

Torunoğulları, "Örneğin tek taraflı sözleşme fesih hakkı tanınması gibi. Aksi takdirde bu ekonomik tabloda FIFA yönetecek kulüp bulamaz. Sadece biz değil, Avrupa’daki tüm kulüpler finansal kriz yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Yeni düzenlemeler yolda

Hatırlanacağı gibi, FIFA'nın hem futbolcuların sözleşmelerinin feshi hem de transfer dönemine ilişkin yeni bir düzenleme yapacağı ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler