"Yöneticiler de deplasmana gitmek istemiyor"

19.03.2020 - 14:36 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 14:43

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Sivasspor maçı öncesi açıklamalar yaptı. Denizlispor, ligin ertelenmesini istiyor mu? Futbolcular tedirgin mi? Yönetici Şanlıkan'dan çok özel açıklamalar...

"Yöneticiler de deplasmana gitmek istemiyor"

Koronavirüs tehdidi sebebiyle dünyada birçok spor organizasyonu askıya alındı. Süper Lig ile ilgili karar ise resmi olarak henüz açıklanmadı. Süper Lig’e erteleme gelecek mi? COVID-19 sebebiyle nasıl bir karar çıkacak? Denizlispor, maçların seyircisiz oynanmasına nasıl bakıyor? Sivasspor maçı öncesi düşünceleri ne? İşte yanıtı…

Denizlispor, ligin ertelenmesini istiyor mu?

EMRAH KARALİNÇ

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’un Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, mevcut durumda liglerinin oynanmasının doğru olmadığı görüşünde.

Denizlispor, önce yaşama hakkı istiyor

Şanlıkan, “Bizim için öncelik insanların yaşama hakkı” ifadelerini kullandı. Ayrıca Şanlıkan, salgın sebebiyle futbolcuların da tedirginlik yaşadığını açıkladı.

Kaan Şanlıkan: ”Yöneticiler dahi deplasmana gitmek istemiyor”

Denizlispor başkan yardımcısı, “Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Açıkçası yöneticiler dahi deplasmana gitmek istemiyor. Böyle bir ortamda futbolcuların maça çıkmasını nasıl isteyebilirsin? Tüm dünyayı ilgilendiren bir sorun virüs ve tehdit var. Bizim için öncelik yaşama hakkıdır. Bence ligler ertelenmeli” ifadelerini kullandı.

Denizlispor ligde kaçıncı sırada?

Denizlispor, 26 maçta 31 puan topladı. 8 galibiyet 7 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.  Horoz, ligde 10.sırada yer alıyor. (AJANSSPOR ÖZEL HABER)

Senin için hazırladığımız haberler