Yönetim futbolcuyu dinlemedi; ücretini indirdi

09.10.2020 - 17:25 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 17:25

Galatasaray'dan son dakika açıklaması... Sarı kırmızılı takımda yüzde 15 indirimi kabul etmeyen oyunculara ödeme yapıldı mı, ne kadar kesinti yapıldı? İşte detaylar...

Yönetim futbolcuyu dinlemedi; ücretini indirdi

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray, maaşında yüzde 15 oranında indirim yapmayı kabul etmeyen oyunculara da indirim uygulanarak ödeme yapıldığını açıkladı.

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbolcularımızın alacaklarını COVID-19 pandemisinin getirdiği mücbir sebeplerden ötürü, karşılıklı mutabakat sonucunda yüzde 15 indirimli şekilde ödemiştir. Maaşında yüzde 15 oranında indirim yapılmasını kabul etmeyen futbolcuların ödemeleri de bu indirim uygulanarak yapılmıştır" ifadelerine yer verildi.

"İki kişiye eksik ödedik"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu ve 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen Feriköy’de bulunan kabrinin başında anılmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.

İki futbolcunun indirimi kabul etmediğini vurgulayan Başkan Cengiz, "Ekim hariç tüm maaşları ödedik! İki kişiye eksik ödedik, onların ne halt yediğini anlatacağım. Bir tane daha var, o bizde değil şu an! Bunlar %15'i kabul etmedi" demişti.

Kim o 2 futbolcu?

Bu iki oyuncunun Belhanda ve Feghouli, şu an bizde değil diye işaret edilen ise Mariano...

Galatasaray’da Belhanda 3 milyon 350 bin Euro maaş alırken, Feghouli de 3 milyon 850 bin Euro kazanıyor. Mustafa Cengiz yönetimi göreve geldikleri günden bu yana bu iki oyuncuya maaşlarıyla ilgili üst kapalı mesajlar yollayınca, bir süre sonra Kuzey Afrikalı futbolcuların sabrı taştı.

Üzerine Radamel Falcao ile 5 milyon Euro net artı bonuslarla sözleşme imzalanınca yönetimle aradaki soğukluk daha arttı. Her fırsatta taraftarların önüne atıldığını düşünen iki futbolcu indirim taleplerini de kabul etmedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler