Galatasaray yönetimi Manchester United maçına özel prim verecek

03.10.2023 - 08:27 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 08:37

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak. Dursun Özbek yönetimi bu maça özel prim dağıtacak. İşte tüm detaylar...

Galatasaray yönetimi Manchester United maçına özel prim verecek

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, A Grubu'nda ikinci maçına Manchester United deplasmanında çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar, Old Trafford'tan 3 puan çıkarmayı hedefliyor.

Yönetim devrede

Teknik direktör Okan Buruk ve teknik ekip takımı Manchester United maçına hazırlarken Dursun Özbek yönetimi de devreye girdi.

ManU maçına özel prim

Milliyet'in haberine göre Galatasaray yönetimi, Manchester United maçına özel prim verme kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Aslan, Old Trafford'da sahne alıyor! Rakip Manchester United...
Habere Git

Toplam 1 milyon Euro

Sarı-Kırmızılılar, Manchester United deplasmanında kazanılması durumunda teknik ekip ve futbolculara toplam 1 milyon Euro prim dağıtacak.

Gruplardaki her galibiyet 2.8 milyon Euro

UEFA, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki her galibiyet için takımlara 2.8 milyon Euro ödeme yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, grup maçlarında aldığı her galibiyet için yapılacak ödemenin bir kısmını takıma dağıtacağı haber detayında yer aldı.

İlk maçında berabere kaldı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk maçında Kopenhag ile karşı karşıya gelmişti. Rams Park'ta oynanan zorlu mücadelede 2-0 geriye düşen Sarı-Kırmızılılar, geri dönüşe imza atarak mücadeleyi 2-2 berabere tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler