Yönetimden Burak Elmas’a sansür

04.11.2020 - 14:43 | Son Güncellenme: 04.11.2020 - 14:54

Galatasaray haberleri... Türk Basketbolunun ve Galatasaray’ın efsane ismi Yalçın Granit’in cenazesine ekibiyle katılan ve yeni başkanlık seçimine hazırlanan Burak Elmas, resmi siteden yayınlanan fotoğrafların kadrajından çıkarıldı. Elmas’a hiçbir şekilde fotoğraflarda yer verilmedi. İşte detaylar....

Yönetimden Burak Elmas’a sansür

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in Ocak 2018’de seçilmesinde büyük rol oynayan eski yönetici Burak Elmas sonrasında yaşanan anlaşmazlıklar sonucu yönetimden ayrılmıştı. Sonraki süreçte de ikili birçok konuda fikir ayrılığına düşerken, soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor.

Galatasaray’daki yeni başkanlık seçimine hazırlanan Burak Elmas, Türk basketbolunun ve Galatasaray’ın efsane ismi Yalçın Granit’in cenazesine katıldı. Cenazede ön safta yer alan Elmas, yöneticilerden Ömer Cansever’in de iki yanındaydı.

Resmi siteden yayınlanan fotoğraflarda Burak Elmas’ın kadrajdan çıkarıldığı gözlendi. Elmas’a hiçbir şekilde fotoğraflarda yer verilmedi...

Korkut ile yollar ayrıldı

2018 Mayıs seçimlerinde Ozan Korkut’un listesinde yer alan Burak Elmas bu defa Korkut ile beraber hareket etmiyor. İki isim ayrı ekiplerle seçime hazırlanıyor. Elmas’ın yeni ekibinde Galatasaraylılar Derneği eski başkanı Polat Bengiserp, eski yöneticilerden Bikem Ardakoç, ekonomi profesörü Remzi Sanver ve Köksal Ünlü bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler