Dursun Özbek ve Erden Timur'dan Okan Buruk'a Tam Destek! 3 Futbolcu...

İsa Kethüda
02.05.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 08:46

Galatasaray haberleri... Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Okan Buruk'a tam destek verdi.

Dursun Özbek ve Erden Timur'dan Okan Buruk'a Tam Destek! 3 Futbolcu...

İlk olarak sahasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan, hafta sonu da deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan ve mücadelede 1-0 öne geçen ancak sahadan 3-1 yenik ayrılarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Başkanvekili Erden Timur, teknik direktör Okan Buruk'a destek için Florya'ya gidecek. İşte detaylar...

Galatasaray yönetimi futbolcularla görüşecek

Fanatik'te yer alan habere göre; geçmiş döneme ait tüm alacakları ödeyen, primleri de zamanında hesaplara yatıran Galatasaray Yönetimi, futbolcularla da görüşerek takım içinde herhangi bir sorun olup olmadığını soracak. Buruk'un da Florya'da yapılacak ilk idmanda oyuncularıyla bir motivasyon toplantısı yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Oliveira'nın yerine Midtsjö

Beşiktaş karşısında çok kötü bir oyun ortaya koyan ve sonrasında da yaptığı hatayla takımının gol yemesine sebep olan Oliveira'yı geç çıkardığı için eleştirilen Okan hoca, Portekizli orta saha yerine Midtsjö'yü ilk 11'de düşünüyor. Norveçli futbolcunun, Torreira ile partner olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan Arda ve Ferdi kararı!
Habere Git

Mertens kulübeye Zaniolo ilk 11'e

Başakşehir karşısında düşünülen değişikliklerden biri de hücum hattında. Sakatlık dönüşünden bu yana beklentilerin çok altında kalan Mertens de kulübe yolcusu. Belçikalı yıldızın yerine Nicolo Zaniolo'nun artık ilk 11'e dahil edilmesine karar verildi. 

İtalyan yıldızın, kadrodaki diğer değişikliklere göre forvet arkasında görev yapacağı tahmin ediliyor. Kerem ile Rashica'nın kanatlardaki yeri garanti gibi görünse de olası 3. yerli hamlesi özellikle Rashica'yı da kulübe yolcusu yapabilir.

Sol bek değişiyor

Çünkü Okan Buruk'un Beşiktaş derbisi öncesi çok düşünüp gerçekleştiremediği sol bek değişikliği bu kez kesin olarak devreye alınacak gibi görünüyor. Dev maçta tel tel dökülen Adekugbe'nin yerine Dubois, Kaan Ayhan veya eldeki yerlilerden Kazımcan ile Emre Taşdemir'in monte edilme ihtimali var.

İlgini Çekebilir
Milot Rashica, Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı...
Habere Git

Okan buruk ideal kurguyu bulmaya çalışacak

Buruk, hafta boyunca bu değişiklikler üzerinde denemeler yapıp en ideal kurguyu bulmaya çalışacak. Yerlilerden Berkan Kutlu'nun da yeniden ilk 11'e dönme ihtimalinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında 8 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Medipol Başakşehir ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler