Yönetime transfer tepkisi!

24.01.2019 - 08:43 | Son Güncellenme: 25.01.2019 - 11:10

Yönetime transfer tepkisi!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray’da forvet transferi konusundaki belirsizlik teknik direktör Fatih Terim’i kızdırdı.

Albayrak ve Hanedar transfer görüşmeleri yapmıştı

Dubai’ye giden Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, Alexandre Pato ve Alan Carvalho transferi için bir dizi görüşmede bulundu.

Yönetim içinde transfer konusunda bölünme

Ancak; sarı-kırmızılı yöneticiler sıkça konuşulan 2 transferde de mutlu sona ulaşamadı.  Yönetimdeki bazı idarecilerin Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar'ın artık transfer işlerine karışmamasını istediği öğrenildi.

Pato'ya yapılan teklif

Galatasaray, Alexandre Pato'ya yıllık 4,5 milyon Euro önerirken imza parası olarak da 2,5 milyon Euro teklif etmişti.

Görüşmeler tıkandı

Brezilyalı yıldızın toplamda 9 milyon Euro'luk ücretin altına inmemesiyle birlikte görüşmeler tıkandı.

Alan transferi...

Alan Carvalho transferinde ise menajerinin yüksek komisyon istemesi, bu transferi suya düşüren neden oldu.

Tetteh için Sparta Prag ile masaya oturuldu

Öte yandan dün Tetteh için Sparta Prag’la masaya oturan sarı-kırmızılılar, Çekya ekibini 21 yaşındaki golcünün bonservisi konusunda ikna edemedi.

"Seneye 40 milyon Euro'ya satarız"

Tetteh için 10 milyon Euro isteyen Sparta Prag, Galatasaray'ın fiyat kırmasına tepki göstererek "Seneye 40 milyon Euro'ya satarız" diyerek masadan kalktı!

Fatih Terim büyük şok yaşadı

Göztepe maçı öncesi en az bir golcünün kadroda olacağını tahmin eden Fatih Terim bu gelişmelerin ardından büyük şok yaşadı.

Camiadan tepkiler var

Öte yandan Galatasaray camiasının etkin isimlerinden ve eski başkan adayı Ahmet Özdoğan, yönetime tepki gösterdi.  Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan’ın açıklamaları şu şekilde;

"Bu işi yapamıyorsunuz"

Alan Carvalho dünyanın peşinden koştuğu bir futbolcu değil. Siz bu transferi bile gerçekleştiremiyorsanız, kusura bakmayın bu işi yapamıyorsunuz. Çok açık ve net. Alacağız, yapacağız deyip, hiçbir şey yapamıyorsunuz. Yarın getirseniz, hafta sonu oynatamayacaksınız. Böyle bir transfer yok.

"Yönetimin artık konuşma lüksü yoktur"

Galatasaray, 48 saat içerisinde futbolcuyu Yeşilköy'e indirmeli. Biz olsaydık Ocağın ilk günü Yeşilköy'e forveti indirirdik. Artık yönetimin konuşma lüksü yoktur. Lütfen iş yapsınlar ve Fatih Terim'in kendilerine verdikleri listedeki transferleri gerçekleştirsinler. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler