Youplus Vitamin C Çinko Propolis nedir, ne işe yarar ve fiyatı ne kadar?

Ali Bozkurt
01.02.2022 - 19:44 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 18:24

Youplus Vitamin C Çinko Propolis merak konusu olmaya devam ediyor. Youplus Vitamin C Çinko Propolis nedir, ne işe yarar, fiyatı nedir ve yorumları gibi aramalar artmaya başladı. İşte detaylar...

Youplus Vitamin C Çinko Propolis nedir, ne işe yarar ve fiyatı ne kadar?

AJANSSPOR PLUS

Son günlerde Youplus Vitamin C Çinko Propolis konusu en çok merak edilenler arasına girmeye başladı. Vatandaşlar, Youplus Vitamin C Çinko Propolis'in ne olduğuna dair araştırmaları sıklaştırdı. Youplus.com haberinin incelemesini derledik. Peki Youplus Vitamin C Çinko Propolis  nedir, ne işe yarar ve fiyatı ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Youplus Vitamin C Çinko propolis fiyatı nedir?

Youplus Vitamin C Çinko propolis fiyatı güncel olarak 47 TL olarak gözükmede. Birim fiyatı ise 2.15TL olarak gözükmektedir.

Youplus Vitamin C Çinko Propolis Ne Zaman Kullanılır?


Besin takviyeleri günün herhangi bir saatinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Multivitaminleri ise sabahları kahvaltıdan sonra tercih etmenizde fayda var.

Youplus Vitamin C Çinko Propolis Nasıl Kullanılır?


11 yaş ve üzeri bireyler için günde 1 efervesan tablet 1 bardak (250 ml) suda
çözdürülerek kullanılması tavsiye edilir.

İlgini Çekebilir
Mucovit C nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Fiyatı ne kadar ve neye iyi gelir?
Habere Git

YouPlus Vitamin C Çinko propolis, içeriğinde Çinko,Propolis ve C Vitamini barındıran, bağışıklık sisteminin sağlıklı çalışmasına katkısı olan bir gıdadır. İlaç ya da tablet yutamayan kişiler için alternatif bir efervesan form olan bu takviye gıda,ilaç olarak üretilmemiştir. İçeriğinde 1000 mg C Vitamini bulunmaktadır.

Vitamin C Çinko propolis neye yarar?

  
Youplus Vitamin C, Çinko, Propolis Efervesan Tablet Takviye Edici Gıda. C Vitamini, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Çinko, normal makro besin öğeleri mekanizmasına ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

İlgini Çekebilir
Coldaway c nedir ve ne işe yarar? Koronavirüse faydalı mı?
Habere Git

DİKKAT! DOKTOR ONAYI VE REÇETE OLMADAN ASLA KULLANMAYINIZ! SAĞLIĞINIZ İÇİN ÖNCE DOKTURUNUZA DANIŞIN!

Youplus C Vitamini ne işe yarar?

 
YouPlus C Vitamini, çinko ve propolis içeren ve efervesan formundaki takviye edici gıda ile bağışıklık sisteminizin normal fonksiyonlarını geliştirmesine katkıda bulunur. YouPlus Vitamin C Çinko Propolis'i her gün kullanabilir, bağışıklık sisteminizi güçlü tutabilirsiniz.

İlgini Çekebilir
İbucold c nedir ve ne işe yarar? Koronavirüse faydalı mı? Nasıl kullanılır?
Habere Git

YouPlus Vitamin C Çinko propolis günde kaç kez kullanılır?

Yetişkinlerin (11 yaş ve üzeri) her gün 1 tablet olacak şekilde kullanması önerilmektedir. Efervasan tabletler suda çözdürülerek kullanılır.

Çinko vitamini ne işe yarar?

 
Çinko, vücut için gerekli olan eser minerallerden biridir. ... Çinkonun; bağışıklık sistemini desteklemek, saç, tırnak, cilt sağlığına katkıda bulunmak, kemik mineral yoğunluğunu artırmak, antioksidan etkinlik göstermek, göz hastalıklarının tedavisine destek olmak gibi birçok fonksiyonu bulunur.

Youplus vitamin günde kaç defa kullanılır?

 
11 yaş ve üzeri bireyler için günde 1 efervesan tablet 1 bardak (250 ml) suda çözdürülerek kullanılması tavsiye edilir.

Propolis ve C vitamini birlikte kullanılır mı?

 
C vitaminini propolis ile kullanırsanız daha çok fayda sağlar” dedi. ... Ayrıca E vitamininin indirgenmiş formunun yeniden oluşmasına katkıda bulunur ve C vitamini demir emilimini arttırır. C vitamininin ve propolisin tüm faydalarını bir arada barındıran gıda takviyelerinin kullanımını da faydalı olacaktır.

Propolis nedir ne işe yarar?

 
Propolis, bağışıklık savunmaları için güçlü destek sağlar ve dengeli bağışıklık işlevine yardımcı olur. Bağışıklık direncini desteklemeye ve yaygın kış hastalıklarından kurtulmaya yardımcı olabilmektedir. Propolis, güçlü bir antioksidandır, hücresel sağlık ve koruma için kanıtlanmış antioksidan aktiviteyi sağlar.

Suda eriyen C vitamini nasıl kullanılmalı?

 
Bunun için yapmanız gerekenlerden biri de suda eriyen C vitaminlerini tüketmektir. - Suyun içine atıldıktan sonra iyice eriyene kadar bekletilmelidir. Yaklaşık 2 dakika bekletilmesi yeterli olacaktır. - Tablet suda eridikten hemen sonra bekletilmeden tek seferde içilmelidir

Çinko zararları nelerdir?

 
Çinko Fazlalığının Zararları Nelerdir?
Karın ağrısı
Mide bulantısı
Kusma.
İshal.
Tat almada değişiklikler.
Düşük iyi kolesterol seviyesi.
Bakır eksikliği.

Youplus vitamin multi energy ne işe yarar?

 
Youplus Multi Ener-G, günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılamaya destek olabilecek multivitamin ve mineral içeren gıda takviyesidir. Ek olarak Ginseng, Guarana ve Yeşil çay içerir. Vitamin B3, Vitamin B2 ve Vitamin B6 normal enerji oluşum metabolizmasına, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Youplus enerji nasıl kullanılır?

 
Ginseng, guarana ve yeşil çay içerir. Enerji oluşum metabolizmasına, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. 11 yaş ve üzeri bireylerde günde 1 tablet kullanımı önerilir.

DİKKAT! DOKTOR ONAYI VE REÇETE OLMADAN ASLA KULLANMAYINIZ! SAĞLIĞINIZ İÇİN ÖNCE DOKTURUNUZA DANIŞIN!

Senin için hazırladığımız haberler