Youssef Ait Bennasser, Adanaspor'dan Samsunspor'a Transfer Oldu

Akın Ungan
17.02.2023 - 23:48 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 00:20

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deprem felaketinin ardından ligden çekilen Adanaspor'un önliberosu Youssef Ait Bennasser'i transfer etti. Detaylar...

Youssef Ait Bennasser, Adanaspor'dan Samsunspor'a Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adanaspor, TFF 1. Lig'den çekilme kararı verdi. Adanaspor'un çekilmesinin ardından kadrosunda yer alan futbolculardan Youssef Ait Bennasser takımdan ayrıldı.

Youssef Ait Bennasser Samsunspor'da!

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk parolası ile mücadele eden Samsunspor, Adanaspor'un önliberosu Youssef Ait Bennasser'i kadrosuna kattı. Kulüp, transferi resmen açıkladı.

2,5 yıllık sözleşme

Samsunspor, Faslı futbolcu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki önlibero, transferin ardından açıklama yaptı.

Kulüpten açıklama

Samsunspor'un yaptığı duyuruda, "Kulübümüz son olarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor A.Ş. takımında forma giyen 27 yaşındaki Faslı oyuncu Youssef Ait Bennasser ile 2,5 yıllık anlaşmaya varmıştır" ifadeleri yer aldı.

Bennasser'den depremzedelere destek

Ben Youssef Ait Bennasser, Samsunspor'un sosyal medyasından yaptığı paylaşımda depremzedeler için destek mesajı verdi Bennasser, "Herkese merhabalar. Ben Youssef Ait Bennasser. Türkiye'deki yaşanan korkunç felaketten sonra ailelerini ve yakınlarını kaybeden herkese başsağlığı diliyorum. Görüyorum ki bu felaket sonrasında büyün ülkede herkes ve bütün dünya dayanışma içinde. Gelecek adına umut veriyor" dedi.

"Samsun taraftarını maça davet ediyorum"

Faslı oyuncu, "Ailesini kaybedenlere ve bütün Türkiye'ye dayanma gücü diliyorum. Hep beraber bu kötü süreci atlatacağız. Şimdi de yarın Samsun Stadı'nda bir maçımız var. Bütün halkı ve bütün Samsun taraftarını maça davet ediyorum. Çünkü ne kadar çok yardım toplayabilirsek depremzedeler için o kadar bağış demektir" ifadelerini kullandı.

"Hep birlikte birbirimize destek olalım"

Bennasser son olarak, "Teşekkürler. Kalabalık olalım ki daha fazla destek olabilelim. Hep birlikte birbirimize destek olalım" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler