Youssouf Ndayishimiye, Medipol Başakşehir'de

01.02.2021 - 18:25 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 18:28

Başakşehir, Yeni Malatyaspor forması giyen Youssouf Ndayishimiye’yi 4.5 yıllığına kadrosuna kattı. Peki, Medipol Başakşehir, Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor'a ne kadar bonservis ödeyecek? Öte yandan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten de Galatasaray açıklaması geldi. İşte detaylar...

Youssouf Ndayishimiye, Medipol Başakşehir'de

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor forması giyen Youssouf Ndayishimiye’yi 4.5 yıllığına kadrosuna kattı.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Yeni Malatyaspor’da oynayan başarılı futbolcu Youssouf Ndayishimiye’yi 4.5 yıllığına kadrosuna kattı. Başarılı orta saha oyuncusunun imza töreninde asbaşkanlarımız Mesut Altan, Mustafa Saral ve CEO’muz Mustafa Eröğüt yer aldı.

Yeni Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkat çeken Burundi Milli takımının futbolcusu Youssouf Ndayishimiye’ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

Gevrek, bonservis bedelini açıkladı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, beIN Sports yayınında Youssouf Ndayishimiye transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Gevrek yaptığı açıklamada, "Youssouf Ndayishimiye'yi milyon 150 bin Euro'ya Başakşehir'e verdik. Bir sonraki satıştan da %20 pay alacağız" dedi.

"Galatasaray ile görüştük"

Başkan Gevrek, Galatasaray'dan da teklif aldıklarını söylerken, "Galatasaray ile Youssouf Ndayishimiye görüştük. Kulübümüzün çıkarlarını düşünmek zorundayız. Başakşehir daha iyi bir teklif yaptı, o yüzden Başakşehir ile anlaştık. Youssouf'un bir sonraki satışından %20 payımız olacak" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler