Youssuf Ndayishimiye Resmen Nice'te | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
25.01.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 21:29

Transfer haberleri.... Fransa Ligi takımlarından Nice, Süper Lig'de Medipol Başakşehir forması giyen savunma oyuncusu Youssuf Ndayishimiye'yi kadrosuna kattı.

Youssuf Ndayishimiye Resmen Nice'te | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'in 1 Şubat 2021 tarihinde Yeni Malatyaspor'dan 2.1 milyon Euro'ya transfer ettiği savunma oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'yi Fransız kulübü Nice'e sattı.

Resmi açıklama

Nice kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Medipol Başakşehir takımından Youssouf Ndayishimiye'nin gelişini duyurmaktan mutluluk duyar" ifadelerine yer verildi.

"Youssuf çok yönlü bir oyuncu"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Nice Sportif Direktörü Florent Ghisolfi, "Youssuf çok yönlü bir oyuncu, savunmanın ortasında ve orta sahada oynayabiliyoır. O komple bir oyuncu. Çok kararlı ve rekabetçi" dedi.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe iddialarına yalanlama!
Habere Git

Başakşehir'den Ndayishimiye'ye teşekkürler mesajı

Başakşehir kulübü de, oyuncuya verdiği emeklerinden dolayı resmi internet sitesinden bir veda mesajı yayınladı. Mesajda, "Turuncu-lacivertli formamız altında iki sezon boyunca özveri ve başarıyla oynayan Youssouf Ndayishimiye, Fransa'nın OGC Nice kulübüne transfer olmuştur. 

Başkanımız Göksel Gümüşdağ, Burundili futbolcumuza Fransa'da başarı temennilerinde bulundu.

Youssouf'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Nice kulübünün oyuncu ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Medipol Başakşehir'e de bu transfer için 16 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edilmişti.

45 bin Euro'ya Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu

Medipol Başakşehir ile 74 maçta sahaya çıkan Burundili oyuncu 8 gol ve 4 asist kaydetti. Daha önce Yeni Malatyaspor'da da oynayan savunma oyuncusu görev aldığı 29 maçta 3 gol ve 4 asist ile oynadı. Bilindiği üzere Youssouf Ndayishimiye, Aigle Noir FC'den 45 bin Euro bonservis bedeliyle Doğu Anadolu ekibine imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler