Yücel İldiz: "Adana Demirspor maçı..."

17.04.2017 - 12:51 | Son Güncellenme: 17.04.2017 - 12:51

Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Yücel İldiz'in röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Boluspor maçında kötü oynadık'

"İlk yarının sonundan itibaren Giresunspor'un çıkışı başladı ve ikinci yarı devam etti. Son 3 deplasman maçında başarılı olamadık. Boluspor maçında kötü oynadık. İç sahada 2 hafta galip gelemeyince cepten yedik. Bandırmaspor maçını kazandık, yeni bir hava yakaladık. Şu anda toparladık"

'İçerde kazanırsak Play-Off...'

 "Üzerimizde baskı oluşmadı fakat beklentiler yükseldi. Acımasız eleştirelere neden oldu. Tekrar kazanarak herkesin ayakları yere sağlam bastı. Gerçekçi bakıyoruz. Kalan 7 tane final maçımız var. İçerdeki maçlarımızı kazanırsak Play-Off, dışarıdan olumlu sonuçlar olursa ilk 2 neden olmasın. Taraftarımız gayet iyi destekleri iyi. Bilinçli bir seyircimiz var. Şu anda iyi bir havamız var. İmkanlarımız ve olanaklarımız içinde savaşımızı veriyoruz"

'Adanalı sporseverlere güzel bir maç izlettireceğiz'

 "İstikrarlı bir kadromuz var. Biz takım oyunu oynuyoruz. Kendi oyunumuzu oynadığımız zaman şablonumuz ortaya çıkıyor. Şu anda kalan maçlarımızda hedefimiz oyunumuzu sahaya yansıtmak. Adana Demirspor maçı vesilesi ile memleketimi göreceğim. Adana Demirspor takımı moralli. Adana Demirspor maçı keyifli geçecek ve Adanalı sporseverlere güzel bir maç izlettireceğiz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler