Yücel İldiz: "Çok Takım Çıkardık, Sıra Erzurumspor'da"

İsa Kethüda
19.02.2022 - 12:44 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 12:54

Erzurumspor haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Erzurumspor teknik direktörü Yücel İldiz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İldiz, "Çok takım çıkardık, sıra Erzurumspor'da" dedi.

Yücel İldiz: "Çok Takım Çıkardık, Sıra Erzurumspor'da"

Nazım TÜRKNAS-Volkan YILMAZ - AJANSSPOR

Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programında Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz'ın konuğu oldu. Gündeme ve Erzurumspor'a dair önemli açıklamalarda bulunan İldiz'in konuşmasından detaylar...

"Buradan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz"

İldiz, "Her sene TFF 1. Lig için konuşuluyor, bu sene kolay, bu sene zor diye ama gördüğünüz üzere her geçen gün mücadele gücü çok daha yüksek bir hal alıyor. Bu lig kolay değil. Buradan Erzurumspor taraftarlarına  çok teşekkür ediyorum çünkü geçen hafta Eyüpspor maçında son dakikada gol yememize rağmen müthiş destek verdiler. Zorlu maçlarımız var, buradan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Biliyorsunuz ki bu ligde her maç zor, herkesin hedefleri var. O yüzden pes etmeyenler hedefe ulaşmakta. İnşaallah biz de ulaşacağız" dedi. 

"Erzurumspor kadrosu her maçı kazanmaya çıkar"

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını hatırlatan İldiz; "Erzurumspor'un bir inişli, bir çıkışlı grafiği var. Bizim amacımız bu grafiği yukarıya çevirmek ve öyle de devam ettirmek. Bu hafta Adanaspor ile oynayacağız, çok zorlu bir müsabaka olacak. Birçok sakatlığımız var ama biz de hangi kadro olursa olsun sahaya kazanmaya çıkacak bir takım vardır. Benim mantelitem de budur.

"Cem hoca benim sağ kolum"

Biz Cem Hoca ile Avrupa'da beraberdik. Bugün Erzurum’da denk geldi, sağ olsun ekipte çok iyi yönlendirmeler yapıyor. Bu noktada Cem Hoca başrolde ve benim sağ kolum konumunda.

"Utanarak söylüyorum"

Ben çok takım çıkardım biliyorsunuz, bunu biraz utanarak söylüyorum ama. Yeri geldi üç büyüklere kök söktürdük, yeri geldi Malatyaspor, Orduspor, Denizlispor gibi takımlarda bir şeyler başardık. Altay'da da başarıyorduk, pandemi sebebiyle sekteye uğradı ama Mustafa Denizli ağabeye nasip oldu. Önemli değil, benim için önemli olan camiaların mutlu olması. Bugün Erzurum'dayız ve burada şampiyon olmak istiyoruz inşaallah" dedi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş açıkladı: Beşiktaş ve Murat Sancak...
Habere Git

"Köln Spor Akademisi'ne de gittim"

Son zamanlarda birçok teknik adamın akademik kariyeri hakkında konuştuğunu belirten İldiz; "Ben Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezunuyum. Köln Spor Akademisi'ne de gittim ve ordan mezun oldum. Bu tarz şeyleri genelde söylemiyordum önemli olan pratiktir diye ama bakıyorum herkes akademik kariyeriyle ilgili konuşuyor, artık biz de akademik kariyerimizden bahsedelim dedim" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta 7 isimle yollar ayrılacak
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler