Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz'den Adana Demirspor açıklaması

01.03.2018 - 14:41 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 14:41

Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz, 3 Mart Cumartesi günü sahalarında Adana Demirspor ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kazanmak istediklerinin altını çizen İldiz, taraftarlara da mesaj gönderdi.

Maçın hazırlıkları devam etti

Siyah-kırmızılı futbolcular, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Yücel İldiz yönetiminde sürdürdü.

Teknik direktör İldiz, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, son 5 maçta 4 galibiyet aldıklarını ancak bu performansın yeterli olmadığını belirtti.

“Kazanan taraf olacağımızı hissediyorum”

Ligdeki her maçı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan İldiz, şöyle konuştu:

"Adana Demirspor ile yapacağımız maç çok önemli. Taraftarımızın desteğiyle Adana Demirspor maçını kazanmak zorundayız. Adana Demirspor çok kaliteli ve iyi bir takım. Eskişehir'e de puan ya da puanlar için gelecekler. Deplasmanlarda daha iyi mücadele ediyorlar. Bizim de puan kayıplarına tahammülümüz yok. Cumartesi günü güzel bir müsabaka izleteceğiz. İyi oynamak istiyoruz. Kazanan taraf olacağımızı hissediyorum."

İldiz, savunma oyuncusu Aykut Akgün'ün geçen haftaki Grandmedical Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler