Yücel İldiz: "Ligdeki konumumuz endişe yaratmıyor"

28.10.2017 - 21:42 | Son Güncellenme: 28.10.2017 - 21:42

AJANSSPOR- Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, deplasmanda elde edilen Altınordu beraberliğinin ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Ligdeki konumlarının kendileri için endişe yaratmadığını belirten İldiz, "Karşılaşma bizim için olumlu geçti. Oyuncularımın mücadelesinden memnumum. Kazansak daha iyi olurdu. Deplasmandan puanla dönmek bence iyidir. Ligdeki konumumuz bizim için hiçbir şekilde endişe yaratmıyor. Hep üzerine koyarak gitmemiz lazım. Sonuç olarak üzerine koyarak gidelim, endişemiz olmaz. Bugün rakibin birkaç tane pozisyonu olsa da bizim pozisyon sayımız daha fazlaydı" ifadelerini kullandı.

Deneyimli çalıştırıcı Yücel İldiz düzenlediği basın toplantısında ise, Altınordu'nun ligin enerjik takımlarından biri olduğunu ve karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi.

Son haftalarda futbol ve skor anlamında iyiye doğru bir gidişlerinin olduğunu kaydeden İldiz, şöyle konuştu:

"Çok iyi mücadele ettik. Son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık ama berabere bitti. Uzun süre sonra gol yemedik. Maç güzeldi, golleri eksikti. Bizim gollerimiz eksikti. Üstüne katarak devam etmemiz lazım. Oyuncularımın göstedği performans ve özveriden memnunum."

Bu sezon 5. deplasman maçında da galibiyete ulaşamayan Eskişehirspor, ilk kez bir müsabakada gol atamadı ve kalesini gole kapattı.

Öte yandan, Altınordu'nun düzenlediği Cumhuriyet Kupası için İzmir'de bulunan Eskişehirspor'un 10 ve 11 yaş altı takımlarının oyuncuları, Passolig kartları olmadığı için müsabakaya alınmadı.

Senin için hazırladığımız haberler