Çağdaş Atan'dan City Football ve Kayserispor maçı yorumu

Akın Ungan
19.02.2024 - 19:40 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 19:47

Kayserispor ile karşılaşacak olan Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, kulübün City Football Group ile imzaladğı iş birliği anlaşmasını yorumladı.

Çağdaş Atan'dan City Football ve Kayserispor maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Rams Başakşehir ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"Daha büyük adımlara doğru gideceğini düşünüyorum"

Çağdaş Atan, "City Football Group ile büyük bir işbirliği anlaşması imzalandı. City Football Group bünyesinde 13 takım bulunduruyordu. Başkanımız ve yönetimimiz, büyük bir vizyon gösterip böyle bir anlaşmanın temellerini attılar. Daha büyük adımlara doğru gideceğini düşünüyorum" dedi.

"Burak Hoca ile futbolcu-antrenör ilişkimiz de vardı"

Kendisine futbolculuk döneminde zaman zaman Burak Yılmaz ile karşı karşıya geldiği hatırlatılan Çağdaş Atan, "Burak Hoca ile Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük dönemimde futbolcu-antrenör ilişkimiz de vardı. Çok da sevdiğim meslektaşım. Ona teknik dirktörlük hayatında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yönetiminde yol ayrılığı! Kulüp duyurdu...
Habere Git

"Çok keskin bir düşüşün eşiğinden döndüler"

Atan, "Burak Hoca geldikten sonra Kayserispor 3 tane beraberlik aldı. Çok keskin bir düşüşün eşiğinden döndüler. Ritim yakalamaya çalışıyorlar. Bizim bugün tek amacımız o ritmi yakalatmamak" şeklinde konuştu.

"Yukarıya her zamankinden daha fazla yakınız"

Çağdaş Atan son olarak, "Kendi sahamızda güçlü bir oyunumuz var. Kendi oyunumuzu oynayıp, ilk düdükten itibaren oyuna hakim olup kazanmak istiyoruz. Şu an tabloda yukarıya her zamankinden daha fazla yakınız. Hazırlanacak zamanımız da oldu. Oyuncularıma güveniyorum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler