Yuki Tsunoda: İtalya'ya taşınmadan önce tembel biriydim

Feride Kara
23.12.2021 - 23:14 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 23:20

Japon sürücü Yuki Tsunoda İtalya'ya taşınmadan önce tüm gün oyun oynayan tembel biri olduğunu ama taşındıktan sonra her şeyin değiştiğini söyledi.

Yuki Tsunoda: İtalya'ya taşınmadan önce tembel biriydim

Yuki Tsunoda Red Bull'un ondan İngiltere'den İtalya'ya taşınmasını istediğini söyledi. Tsunoda, İtalya'ya taşınmadan önce tüm gün oyun oynayan tembel biri olduğunu ve taşındıktan sonra işlerin değiştiğini belirtti.

İtalya'ya taşınınca bazı yönler düzeldi

Tsunoda: "İtalya'ya taşınmadan önce tembel bir o**** çocuğuydum. Antremandan sonra doğruca eve gider, bütün gün ps5 oynardım. Çaylaktım ve daha deneyimli sürücülere göre daha fazla hazırlığa ihtiyacım vardı. İtalya'ya taşındıktan sonra bazı yönler düzeldi."

Japonya'da bataryalarımı şarj edeceğim

Kış arasında Japonya'ya geri döneceğim ve bataryalarımı şarj edeceğim. Şubat ayından beri Japonya'ya gitmedim. Japon yemeklerini gerçekten özledim, bu yüzden önce kendimi şarj etmem gerekiyor. Kış sezonunu hemen hemen bu şekilde değerlendireceğim. Tamamen yatmayacağım ya da bira falan içmeyeceğim. Zor bir kış sezonu olacak ama iyi bir başlangıç ​​yapmak adına bunları yapmaya ihtiyacım var."

Senin için hazırladığımız haberler